Gençlerin uğrak yeri gençlik ve koordinasyon merkezi

Başarılı olmasına rağmen maddi durumu elverişli olmayan öğrenciler, gençlik merkezlerinde verilen eğitim ve öğretimi destekleme kurslarıyla üniversiteye hazırlanıyor.

Gençlerin uğrak yeri gençlik ve koordinasyon merkezi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü ilçesi Esentepe Mahallesinde hizmete sunulan Gençlik ve Koordinasyon merkezi gençlerin uğrak yeri haline geldi.

Gençlik ve Koordinasyon Merkezi içerisinde, sporcuların konaklayabileceği alanlar, kurslar, masa tenisi, dart, antrenman alanı, spor alanları, yemekhane, dinlenme alanları, konferans salonu ile 150 kişilik sinema gösterim alanları bulunuyor.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanlığı Bünyesinde hizmet veren, Esentepe Gençlik ve Koordinasyon Merkezine gelen gençler burada uzman eğitimciler tarafından seviye tespit sınavına tabi tutuldu. Burada başarı gösteren gençler alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimlerle hayallerindeki üniversiteye gidebilmek için dershane imkânına kavuşmuş oluyor. Deneme sınavları, fotokopi imkânı ve çeşitli ikramların da yapıldığı merkeze gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Gençlik ve Koordinasyon Merkezine gelen gençler bir yandan sosyalleşip yeteneklerini keşfederken diğer yandan sokakta kendilerini bekleyen kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Gençler, Gençlik ve Koordinasyon Merkezinde sunulan imkânların son derece güzel imkânlar olduğuna dikkati çekerek emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

BİHA

Gençlerin uğrak yeri gençlik ve koordinasyon merkezi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.