Bozova’da kırsal mahallerde halk sağlığı denetimi

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri market, bakkal ve fırınlarda halk sağlığı denetimi yaptı.

Bozova’da kırsal mahallerde halk sağlığı denetimi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozova Belediyesi, halk sağlığını korumak ve vatandaşların güvenilir gıda ürünlerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin ortak denetimi kırsal Dutluk, Deliler, Killik, Koçhisar, Ürünlü, İncirli ve Sığırcık mahallelerinde yapıldı.

Söz konusu mahallelerde bulunan market, bakkal, fırın gibi gıda işletmelerinde denetim gerçekleştiren ekipler, marketlerde ürünlerin son kullanma tarihini kontrol etti, fiyat etiketlerini denetledi. Ekipler fırınlarda da ekmek gramajı ile üretim alanı hijyeni kontrolü gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda şube ekiplerince ortaklaşa yapılan denetimlerde, halkımızın kaliteli hijyen kurallarına uygun bir şekilde üretilen ve satılan ürünlere ulaşmasını sağlamak için sahada denetimler gerçekleştiriyorlar. Paketli gıda satışı yapan marketlerde ürünlerin son kullanma tarihi ve fırınlarda da gramaj ve temizlik konusunda dikkatli davranıyoruz, esnafımızın da hassasiyet göstermesini rica ediyoruz” diye konuştu.

GAZETE İPEKYOL 

Bozova’da kırsal mahallerde halk sağlığı denetimi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.