4 Ekim Dünya hava durumu: sıcaklıklar yükseliyor

Dünya genelinde 4 Ekim 2023 tarihinde hava sıcaklıkları yükselmeye devam ediyor. Kuzey Amerika'nın büyük bir bölümünde sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkarken, Avrupa'da da sıcaklıklar 20 dereceyi buluyor.

4 Ekim Dünya hava durumu: sıcaklıklar yükseliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri'nde, sıcak hava dalgası Doğu Kıyısı'ndan Orta Batı'ya doğru ilerliyor. New York, Boston ve Chicago gibi büyük şehirlerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkıyor.

Avrupa'da, sıcaklıklar İspanya, İtalya ve Fransa'da 20 dereceyi buluyor. İngiltere'de ise sıcaklıklar 15 dereceye yükseliyor.

Fırtınalar Devam Ediyor

Dünya genelinde fırtınalar da devam ediyor. Atlantik Okyanusu'nda, Tropikal Fırtına Samatha, Florida'nın doğu kıyılarını tehdit ediyor. Samatha, bugün akşam saatlerinde Florida'ya ulaşacak ve şiddetli yağmur ve rüzgara neden olacak.

Asya'da, Tayfun Chaba, Japonya'yı vurdu. Chaba, şiddetli rüzgar ve yağmura neden oldu. Chaba, bugün öğleden sonra Japonya'dan ayrılacak.

Avustralya'da, Tropikal Fırtına Anika, Queensland eyaletini vurdu. Anika, şiddetli yağmur ve rüzgara neden oldu. Anika, bugün öğleden sonra Queensland'den ayrılacak.

Acil Durum Uyarıları

Tropikal Fırtına Samatha nedeniyle, Florida'nın doğu kıyısında acil durum uyarısı verildi. Samatha, şiddetli yağmur ve rüzgara neden olabilir.

Tayfun Chaba nedeniyle, Japonya'nın bazı bölgelerinde acil durum uyarısı verildi. Chaba, şiddetli rüzgar ve yağmura neden oldu.

Tropikal Fırtına Anika nedeniyle, Queensland eyaletinin bazı bölgelerinde acil durum uyarısı verildi. Anika, şiddetli yağmur ve rüzgara neden oldu.

 

4 Ekim Dünya hava durumu: sıcaklıklar yükseliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.