Çifte zam bekleyen emeklilere şok!

Son aylarda artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle emekli maaşlarının artı gündemin önemli bir konusu haline geldi. Milyonlarca emekli, Cumhuriyet ikramiyesi ve maaşlarda düzenleme için gün sayıyordu. İktidar cephesindeki tutarsızlık emeklilerde şok etkisi yarattı.

Çifte zam bekleyen emeklilere şok!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyonlarca emekli ardı arkası kesilmeyen zamlar sonrası büyük sıkıntılar çekiyor. İğneden ipliğe gelen zamlar sonrası 7 bin 500 liralık emekli maaşları mum gibi eridi. Cumhuriyet ikramiyesi ve maaşlarda düzenleme bekleyen emeklilerin moralini, AK Parti cephesinden yapılan tutarsız açıklamalar bozdu. Daha önce 'meclis açılır açılmaz' düzenleme yapılacağı ifade edilse de, emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme teklifine mecliste AK Parti ve MHP'li vekiller ret oyu verdi. Son olarak AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Ekim ayı sonu olur ya da Kasım ayı olur biz de gerekli gayreti göstereceğiz" diyerek net tarih veremedi. 

"EKİM AYI SONU OLUR, KASIM AYI OLUR"

Artan enflasyonla maaşları her geçen gün eriyen emeklilere ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Şu anda Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışmalarına devam ediyor. Ekim ayı sonu olur ya da kasım ayı olur biz de gerekli gayreti göstereceğiz. 29 Ekim’de emeklilere ikramiyede de her bir tablo çalışılıyor. Ortaya ne çıkarsa gerekli desteği vereceğiz” dedi.

İNŞALLAH DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Cumhurbaşkanımız talimat verdi bize. Çalışıyoruz. Söz verdik. Meclis açılır açılmaz gereken yapılacak inşallah" demişti.

Meclis’in açılmasıyla birlikte milyonlarca emekliyi düşündüren bir gelişme yaşandı, 'emekli maaşlarına düzenleme yapılsın' önerisi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. 

Çifte zam bekleyen emeklilere şok!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.