Başvurular başladı! İşte alım yapılacak meslekler

SGK sözleşmeli personel alımı tercih ekranı açıldı. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden geçtiğimiz Perşembe günü alınmaya başlanan başvurular için süreç devam ediyor. Peki SGK sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

5

Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli personel alımı tercih ekranı açıldı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) resmi internet sitesinde geçtiğimiz perşembe açılan başvurular hala devam ediyor.

KPSS 2023/6 tercih kılavuzu aracılığı ile adaylar Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans için ayrılan kontenjan ve meslek gruplarını görüntüleyebilecek. 

KPSS 2023/6 SGK personel alımı başvuru ekranı Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine alınacak Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans mezunları için KPSS 2023/6 tercih ekranı açıldı. Adaylar 5-11 Ekim tarihleri arasında başvuru işlemlerini ais.osym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki KPSS 2023/6 tercihleri nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu sözleşmeli personel alımı için başvurular 5-11 Ekim tarihleri arasında alınacak. Başvuru işlemleri ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

 

ORTAÖĞRETİM MESLEK GRUPLARI

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde yapılacak olan sözleşmeli personel alımı kapsamında Ortaöğretim mezunlarına ayrılan kadrolar arasında Temizlik, Aşçı, Bulaşıkçı, Şoför, Elektrik-Elektronik meslek grupları yer alıyor

 

ÖNLİSANS MESLEK GRUPLARI

KPSS 2023/6 tercihleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumuna yapılacak sözleşmeli personel alımı kapsamında Önlisans mezunları için ayrılan meslek grupları arasında Büro Personeli ve Korume ve Güvenlik Görevlisi personelleri yer alıyor.

 

LİSANS MESLEK GRUPLARI

Lisans mezunları için ayrılan meslek grupları arasında Büro Personeli yer alıyor. Bu meslek gruplarından mezun olunması gereken bölümler ve aranan şartlar aranan nitelik kodları arasında yer alıyor.