Eski Urfa’yı merak edenler… Bu sergi sizin için

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen “Urfa’yı Okuyorum” Etkinlikleri kapsamında “Eski Urfa-Yeni Urfa fotoğrafları” sergilendi.

Eski Urfa’yı merak edenler…  Bu sergi sizin için

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fotoğraf sanatçısı ve arşivci Yasin Küçük'ün arşivinde bulunan eski Urfa fotoğrafları ile sanatçının objektifine yansıyan yeni Urfa fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fuaye alanında gerçekleştirildi. 

Sergi açılışına İl Milli Eğitim müdürü Asım Sultanoğlu’nun yanı sıra bakanlık müfettişleri, kurum amirleri ve personeli, Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya, yazar Eyyüp Azlal, gazeteci-yazar Tahir Coşandal ile ilimize yeni atanan öğretmenler katıldı. 

İl Milli Eğitim müdürü Asım Sultanoğlu yaptığı açılış konuşmasında şunları kaydetti:

“Birçok kültürü aynı çatı altında tutan ve birçok farklı zenginliğe sahip olan Şanlıurfa,  kültürel ve tarihi yapısı ile keşfedilmeyi bekleyen bir şehir konumundadır. Sanatçımız Yasin Küçük’ün bu çalışmalarını sergilememizin amacı ilimize yeni atanan öğretmenlerimize Urfa’yı dünü bugünüyle tanıtmaktır. Fotoğraf arşivi ve fotoğraflarından dolayı sanatçı Yasin Küçük’e teşekkür ediyorum”

 

Eski Urfa’yı merak edenler… Bu sergi sizin için

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.