Hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriliyor

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Kültür ve Sanat Evinde def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dallarında verilen kurslarla, kursiyerlere hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriliyor. Vatandaşlar, usta öğreticilerin verdikleri eğitimle sanatla iç içe olma şansı yakalıyor.

Hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik kültür ve sanat alanındaki çalışmaları şekilde devam ediyor. 

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binanın Kültür ve Sanat Evine dönüştürülmesinin ardından, çeşitli dallarda kurs eğitimleri veriliyor. 

Vatandaşların ilgi gösterdiği Kültür ve Sanat Evinde def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dallarında verilen kurslarla, kursiyerlere hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriliyor. Vatandaşlar, usta öğreticilerin verdikleri eğitimle sanatla iç içe olma şansı yakalıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği ve vatandaşların detaylı bilgi için 444 22 63 numaralı iletişim merkezi aracılığıyla bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.