Kaza sonrası kaymakamdan yaralılara ziyaret

Şanlıurfa’da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybederken 25 kişi de yaralanmıştı. Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Viranşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kaza sonrası kaymakamdan yaralılara ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da sabah saatlerinde bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşanan korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi de yaralanmıştı.

Şanlıurfa- Viranşehir kara yolu üzerinde meydana gelen kaza sonrası Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Viranşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa’da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşanan korkunç kazada 2 kişi hayatını kaybederken 25 kişi de yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa- Viranşehir kara yolu üzerinde sabahın erken saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Şanlıurfa’dan Mardin istikametine doğru seyir halinde olan 34 RR 9423 yolcu otobüsü Gözeli köyü yakınlarında akaryakıt istasyonu önünde 34 BFD 059 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza sonrası şoförün direksiyon hakimiyetini yitirdiği yolcu otobüsü devrilerek bir süre sürüklendi.

VALİ HASAN ŞILDAK’TAN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak kazada 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 25 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Yaralılardan durumu ağır olanların bulunduğunu belirten Şıldak, şunları kaydetti:

“Sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolunda Viranşehir ilçemiz yakınlarında bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştır. Yaralılardan durumu ağır olan bulunmamaktadır. Kazayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum”.

 

Kaza sonrası kaymakamdan yaralılara ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.