Bu zam araç sahiplerine kontak kapattırır!

Akaryakıt fiyatlarına rekor zam bekleniyor. İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaş akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Çıkan savaşın baskısıyla motorin ve benzin fiyatlarında büyük artış bekleniyor. Peki benzine zam ne zaman gelecek? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları...

Bu zam araç sahiplerine kontak kapattırır!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ortadoğu'da yaşanan çatışmalar sornası, benzin fiyatları uçuşa geçti. Brent petrolün fiyatı artarken akaryakıt fiyatlarına da büyük bir zam gelmesi bekleniyor. Uzmanlardan uyarı geldi. O zamana kadar deposunu fulleyenler şanslı olacak. 

Araç sahipleri bu zamlar karşısında işe bisikletle gidip gelecek. Seçimlerin ardından hızla yükselen dolar kuru ve brent petrol varil fiyatından etkilenen akaryakıt fiyatları 40 TL'ye yaklaştı. 

DEV ZAM YOLDA

Temmuz ayı ile birlikte uygulanan ÖTV zammı ile gelen zamların sonucunda geçtiğimiz haftalarda 40 TL'nin üzerinde satılıyordu. Bu gece motorine beklenen zammın yanı sıra, o tarihten itibaren benzin fiyatlarına 4 lira 61 kuruşluk zam bekleniyor. 

MOTORİN SONRASI BİR ZAM BEKLENTİSİ DAHA 

Savaş zamanlarında yükselen petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarına yansıyacak. Sektör kaynakları tarafından paylaşılanlara göre, İsrail ile Hammas arasında patlak veren savaşın baskısı petrol fiyatlarını etkiliyor. Yaklaşık olarak 100 dolara yükselen petrol fiyatları üzerine, yurt içi akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar başladı. Bu gece yarısı itibariyle motorin fiyatlarına gelecek olan 2 lira 22 kuruşluk zam üzerine bir zam beklentisi daha oluştu. 

18 EKİM'DE BENZİNE 4 LİRA 61 KURUŞ ZAM BEKLENİYOR

Petrol fiyatlarındaki hızlı yükselişin sonucunda benzin fiyatlarında zam beklentisi oluştu. Benzine 18 Ekim 2023 (önümüzdeki çarşamba) tarihinden itibaren 4 lira 61 kuruş tutarında zam bekleniyor. 

URFA’DAKİ GÜNCEL FİYATLAR 

Şanlıurfa’da benzinin litresi 34,73 liradan satılıyor. Motorinin litresi ise Urfa’da 38,5 liradan satılıyor.

Bu zam araç sahiplerine kontak kapattırır!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.