Viranşehir’de kırsal mahalle yolları yenileniyor

Viranşehir Belediyesi'nin merkez mahallelerin ardından kırsal mahallelerde kış öncesi yolları yenileme çalışmaları sürüyor.

Viranşehir’de kırsal mahalle yolları yenileniyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinin ardından kırsal mahallelerde yolları asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Elgün,Tunçbilek Sandi ve Aslanbaba Kayalar Sokak’ta sathi asfalt kaplama çalışmalarını bitiren ekiplerin son durağı kırsal Sarıbal Mahallesi oldu.

Mahallede yol çalışması başlatan ekipler, mahalle içi yollarda 3. kilometre sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirecek. 

Vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için yol yapım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren ekipler, kırsal mahallelere uzun ömürlü ve kaliteli yollar kazandırıyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kış ayları öncesi vatandaşları bozuk yol sorunundan kurtarmak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydetti.

Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini aktaran vatandaşlar ise, yürütülen çalışmalar için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Viranşehir’de kırsal mahalle yolları yenileniyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.