AB’den Şanlıurfa’ya üst düzey ziyaret

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut’u kabul etti.

AB’den Şanlıurfa’ya üst düzey ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. 

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut, AB Türkiye Delegasyonu Basın Müşaviri Miray Akdağ, COOP3 Eğitim Projeleri Yöneticisi Burçe Dündar, COOP3 Sosyo-Ekonomik Politikalar Proje Yöneticisi Mauro Mascioli, COOP3 Sağlık Projeleri Yöneticisi Elif Elçi, COOP2 Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma Projeleri Yöneticisi Elif Ceyda Özden ve beraberindeki Avrupa Üyesi Devletlerin gazetecilerinden oluşan heyet Türkiye’deki sığınmacıları ve ev sahibi toplulukları desteklemeye yönelik yürütülen projeleri yerinde görmek amacıyla Şanlıurfa’ya geldi. 

Şanlıurfa temasları kapsamında ilk olarak Vali Şıldak’ı ziyaret eden heyet, ev sahipliği ve misafirperverliği için Vali Şıldak’a teşekkürlerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şıldak ise, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Landrut’a ziyaretin anısına Göbeklitepe kabartması hediye etti.

AB’den Şanlıurfa’ya üst düzey ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.