İpekyol Medya WhatsApp kanalı açıldı

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, WhatsApp Kanallar özelliğini Türkiye'deki kullanıcılar için erişime açtı. İpekyol Medya, WhatsApp kanalına abone olarak, son dakika haberlere ve günün öne çıkan gelişmelerine anında erişebilirsiniz.

İpekyol Medya WhatsApp kanalı açıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


WhatsApp'ın yeni Kanallar özelliği, ünlüleri ve şirketleri takip etmeyi sağlayan küresel çapta bir yenilik olarak kullanıcılara sunuldu. Özellik 150'den fazla ülkede kullanıma sunulurken Türkiye'de de erişime açıldı. İpekyol Medya’nın WhatsApp kanalını linke tıklayarak takip edebilirsiniz.

WhatsApp'ın yeni Kanallar özelliği Telegram'daki gibi kullanıcıların bir kanal oluşturarak tüm takipçilerine mesaj gönderebileceği anlamına geliyor. Pek çok spor kuruluşu, ünlüler ve şirketler WhatsApp Kanal özelliğinde yerini almaya başladı.

TÜRKİYE'DE DE ERİŞİME AÇILDI

150'den fazla ülkede kullanıma sunulan özellik Türkiye'de de erişime açıldı. "Kanallar" özelliği ayrı olarak bir sekmede yer alacak. Gizliliğe önem veren WhatsApp, takip ettiğiniz kanallarda numaranızı ve profil fotoğrafınızı bir başkasına göstermiyor. Ayrıca katıldığınız kanallar kimse tarafından görünmüyor.

İPEKYOL MEDYA DA ‘KANALLAR'DA

İnsanları, kurumları, spor kulüplerini, sanatçıları takip edebileceğiniz bu platformda İpekyol Medya da yer aldı.

Kişisel mesajlaşmaların aksine, WhatsApp kanallarda, kullanıcılar gönderilen mesaj ve linklere cevap yazamıyor fakat emoji kullanarak tepki gösterebiliyor ve en çok etkileşim alan paylaşımları görebiliyor.

NASIL ABONE OLABİLİRSİNİZ?

İpekyol Medya’nın kanalına bu linke tıklayarak abone olabilirsiniz.

Eğer WhatsApp hesabınızda Kanallar’ı göremiyorsanız, uygulamanızı güncelleyin.

KANAL BİLDİRİMLERİ NASIL AÇILIR?

İpekyol Medya’nın kanalına abone olduktan sonra bildirimleri almak için ekranın üzerindeki çan işaretine tıklayın. Bunu istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

Kanal üzerinden haberler, fotoğraflar, videolar ve anketler paylaşılabilecek.

Kanallar, “Güncellemeler” ekranının altında yer alırken, iPhone’larda bu bölüm Sohbetler, Topluluklar, Aramalar, Ayarlar kısmının yer aldığı en altta bulunuyor. Android telefonlarda ise ekranın üzerinde görülüyor.

TELEFON NUMARASI GÖZÜKMÜYOR

İpekyol Medya’nın kanalını takip ederseniz, hesabı yöneten adminin iletişim bilgilerine erişemeyeceğiniz gibi güvenlik gerekçeleriyle sizin iletişim bilgileriniz de kimseyle paylaşılmayacak.

WhatsApp Kanal’daki mesajlar belirli bir süre tutulduktan sonra silinecek.

 

İpekyol Medya WhatsApp kanalı açıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.