"Mutluluğa kurşun sıkma"

Halfeti İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, düğün, nişan, asker uğurlama ve kutlama gibi zamanlarda silah atılması sonucunda yaşanacak olumsuzluklar hakkında ilçe pazar yerinde esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme çalışması yaptı.

"Mutluluğa kurşun sıkma"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halfeti emniyet ve jandarma ekipleri, düğün, nişan, asker uğurlama ve kutlama gibi zamanlarda silah atılması sonucunda yaşanacak olumsuzluklar hakkında ilçe pazar yerinde esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme çalışması yaptı.

Emniyet ve jandarma ekipleri, vatandaşlara yönelik yaptığı bilgilendirmede, silah atılmasının hem kendileri hem de çevrelerindekiler için büyük bir tehlike olduğunu vurguladı.

Silah atılması sonucunda meydana gelebilecek yaralanmalar, ölümler, maddi hasarlar ve psikolojik travmalara dikkat çeken ekipler, bu tür davranışlardan kaçınılması gerektiğini belirtti. Ekipler, ayrıca silah atılmasının suç olduğunu ve bu tür davranışların cezasız kalmayacağını da hatırlattı.

Yapılan bilgilendirme çalışmasında, vatandaşlara "Mutluluğa Kurşun Sıkma, Geleceğini Karartma" sloganı ile broşürler dağıtıldı.

"Mutluluğa kurşun sıkma"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.