Viranşehir’de yeni güvenlik önlemleri gündemde

Viranşehir Kaymakamı Önder Koç başkanlığında, ilçede oynanacak spor karşılaşmalarında kurumlar tarafından alınacak emniyet tedbirlerinin görüşüldüğü ‘ilçe spor güvenlik kurulu’ toplantısı yapıldı.

Viranşehir’de yeni güvenlik önlemleri gündemde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir Kaymakamı Önder Koç başkanlığında, ilçede oynanacak spor karşılaşmalarında kurumlar tarafından alınacak emniyet tedbirlerinin görüşüldüğü ‘ilçe spor güvenlik kurulu’ toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilk sezon profesyonel ve amatör takımları arasında yapılacak müsabakalarda gerekli güvenlik, sağlık tedbirleri ile maçlarda ve sportif etkinliklerde alınacak diğer önlemler görüşüldü.

Kaymakamlığın konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Kaymakamımız Sn Önder Koç başkanlığında, İlçemizde oynanacak spor karşılaşmalarında kurumlar tarafından alınacak emniyet tedbirlerinin görüşüldüğü İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında ilk sezon profesyonel ve amatör takımları arasında yapılacak müsabakalarda gerekli güvenlik, sağlık tedbirleri ile maçlarda ve sportif etkinliklerde alınacak diğer önlemler görüşüldü”.

 

Viranşehir’de yeni güvenlik önlemleri gündemde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.