17 Ekim Türkiye hava durumu

17 Ekim 2023 tarihinde, Türkiye'de hava sıcaklıkları yükselmeye devam ediyor. Ülkenin büyük bir bölümünde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor.

5

İç Anadolu

İç Anadolu'da, sıcaklıklar özellikle Ankara, Konya ve Kayseri'de yükseliyor. Ankara'nın bazı bölgelerinde sıcaklıklar 35 dereceyi aşacak. Konya'da ise sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak. Kayseri'de de sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak.

Ege

Ege Bölgesi'nde, sıcaklıklar özellikle İzmir, Aydın ve Muğla'da yükseliyor. İzmir'in bazı bölgelerinde sıcaklıklar 30 dereceyi aşacak. Aydın'da ise sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak. Muğla'da da sıcaklıklar 20 derecenin üzerine çıkacak.

Akdeniz

Akdeniz Bölgesi'nde, sıcaklıklar özellikle Antalya, Mersin ve Adana'da yükseliyor. Antalya'nın bazı bölgelerinde sıcaklıklar 35 dereceyi aşacak. Mersin'de ise sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak. Adana'da da sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak.

Marmara

Marmara Bölgesi'nde, sıcaklıklar genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde sıcaklıklar 25 dereceyi aşacak.

Karadeniz

Karadeniz Bölgesi'nde, sıcaklıklar genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde sıcaklıklar 20 dereceyi aşacak.

Doğu Anadolu

Doğu Anadolu'da, sıcaklıklar genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde sıcaklıklar 25 dereceyi aşacak.

Güneydoğu Anadolu

Güneydoğu Anadolu'da, sıcaklıklar özellikle Şanlıurfa, Gaziantep ve Diyarbakır'da yükseliyor. Şanlıurfa'nın bazı bölgelerinde sıcaklıklar 35 dereceyi aşacak. Gaziantep'te ise sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak. Diyarbakır'da da sıcaklıklar 25 derecenin üzerine çıkacak.