17 Ekim Dünya hava durumu

17 Ekim 2023 tarihinde, dünya genelinde sıcaklıklar yükselmeye devam ediyor. Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya'nın bazı bölgelerinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor.

17 Ekim Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa

Avrupa'da, sıcaklıklar özellikle Fransa, İspanya ve İtalya'da yükseliyor. Fransa'nın bazı bölgelerinde sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak. İspanya'da ise sıcaklıklar 35 derecenin üzerine çıkacak. İtalya'da da sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak.

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika'da, sıcaklıklar özellikle Meksika, Teksas ve Arizona'da yükseliyor. Meksika'nın bazı bölgelerinde sıcaklıklar 45 dereceyi aşacak. Teksas'ta ise sıcaklıklar 35 derecenin üzerine çıkacak. Arizona'da da sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak.

Asya

Asya'da, sıcaklıklar özellikle Çin, Hindistan ve Pakistan'da yükseliyor. Çin'in bazı bölgelerinde sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak. Hindistan'da ise sıcaklıklar 35 derecenin üzerine çıkacak. Pakistan'da da sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak.

Afrika

Afrika'da, sıcaklıklar genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak.

Güney Amerika

Güney Amerika'da, sıcaklıklar genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde sıcaklıklar 35 dereceyi aşacak.

Okyanusya

Okyanusya'da, sıcaklıklar genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Bazı bölgelerde sıcaklıklar 30 dereceyi aşacak.

17 Ekim Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.