390 bin TL'ye sıfır otomobil olur mu demeyin!

Son dönemde Türkiye pazarı Çinli otomobil üreticilerinin istilasına uğramış durumda. Bu dev isimler oldukça uygun fiyatlara otomobil satarak pazarda hızlı bir trend yakaladılar. Çinli dev firma bakın Türkiye’de kaç liraya otomobil satacak?

390 bin TL'ye sıfır otomobil olur mu demeyin!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de halihazırda pek çok Çinli otomobil üreticisi bulunuyor. 2020 yılı öncesinde Türkiye’de faaliyet gösteren birkaç Çinli otomobil üreticisi varken, bugünlerde bu sayı 10’u geçmiş durumda. Nitekim önümüzdeki süreçte bu sayı daha da artacak gibi görünüyor.

Çinli otomobil devlerinin en önemli artısı ise pazardaki rekabeti arttırarak düşük fiyatlara tam donanımlı otomobiller satmaları. Bunun en net örneği ise Chery diyebiliriz. Chery, tam dolu modellerini 1 milyon 100 bin TL gibi fiyatlardan kullanıcılara sunuyor. Bayilerde liste fiyatlarının altında teklifler sunuluyor.

CHANGAN ALSVİN BEDAVAYA ARABA SATACAK

Nitekim önümüzdeki süreçte Türkiye pazarında boy gösterecek olan Changan da benzer bir strateji izleyecek. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre ki bu sayfalardan bazılar oldukça güvenilir kaynaklar olarak değerlendirilebilir, Changan Alsvin’in Türkiye’de 390 bin TL’ye satılacağını iddia ediyor.

TÜRKİYE’DE TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Bu model aynı Egea gibi sedan bir araç. Fakat iddia edildiği gibi 390 bin TL’lik fiyatla gelirse, piyasada rakipsiz hale gelir. Nitekim bir anda herkesin altında bu arabalardan görmeye başlayabiliriz. Dahası 300 – 400 bin TL aralığında satılan çöp, hurda karışımı araçların fiyatları da bir anda dip olabilir.

Kısaca özetlememiz gerekirse Changan Alsvin Türkiye’deki tüm dengeleri kökünden değiştirecek bir otomobil diyebiliriz.

390 bin TL'ye sıfır otomobil olur mu demeyin!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.