Urfalıların üst geçitlerle sınavı! İşkenceye dönüşüyor…

Şanlıurfa'da engelli ve yaşlılar için yapılan üst geçitler, asansör ve merdivenleri bozuk olduğu için kullanılamıyor. Nevali Otel ile Ali Şelli Parkı arasında bulunan üst geçit de yaşlıların durumu göz önüne alınarak yapılmasına rağmen yine şikayet konusu oldu. Asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak yapılan üst geçidin bir süre sonra asansörü çalışmazken, yürüyen merdivenleri ise kısmen çalışıyor. Henüz kısa bir süre önce kullanıma açılan Diyarbakır karayolu üzerinde İl Jandarma Komutanlığı önündeki üst geçitte de manzara aynı.

Urfalıların üst geçitlerle sınavı!  İşkenceye dönüşüyor…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Nevali Otel ve Ali Şelli Parkı arasındaki üst geçit ile Diyarbakır karayolu üzerinde İl Jandarma Komutanlığı önüne  yapılan asansörlü üst geçitlerin asansörlerinin çalışmaması tepki çekiyor. 

ONLARA GÖRE YAPILDI ANCAK NE ENGELLiLER NE DE YAŞLILAR KULLANABİLİYOR

Özelikle Nevali Otel ile Ali Şelli Parkı arasında bulunan üst geçit yaşlıların durumu göz önüne alınarak yürüyen merdivenli ve asansörlü yapıldı. Ancak, asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak yapılan üst geçidin bir süre sonra asansörü çalışmazken, merdivenleri ise kısmen çalışıyor. Asansörlerin çalışmaması nedeniyle üst geçitten geçmeye çalışan özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar büyük zorluklar yaşıyor. 

BU YIL HİZMETE GİRDİ AMA…

Asansörü çalışmayan bir diğer üst geçit ise Diyarbakır karayolu üzerinde İl Jandarma Komutanlığı önüne yapılan üst geçit. Henüz bu yıl içerisinde hizmete giren  asansörlü üst geçidin asansörleri belli bir zaman çalıştıktan sonra, kapatıldı. 

Çalışmayan asansör nedeniyle yolun karşı tarafına geçmek isteyen engelli, yaşlı ya da bebek arabası olan kadınlar büyük zorluk yaşıyor. Merdivenlerden yürüyerek inip çıkmak zorunda kalan vatandaşlar için bir taraftan diğer tarafa geçmek işkence haline geliyor. Vatandaşlar, asansörlerin yeniden faaliyete geçirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Urfalıların üst geçitlerle sınavı! İşkenceye dönüşüyor…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.