Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş | RAMS Park'ta Icardi'nin gecesi!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş RAMS Park'ta karşı karşıya geldi. Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi? 11'ler belli oldu. İşte İstanbul derbisinin detayları...

Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş | RAMS Park'ta Icardi'nin gecesi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala







Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı evinde konuk etti. İşte her iki takımın son durumu…

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

21 Ekim Cumartesi günü Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş RAMS Park'ta saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Galatasaray - Beşiktaş maçı beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlandı.

GALATASARAY'IN 11'İ: Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Angeliño, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Tetê, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ: Mert Günok, Rosier, Daniel Amartey, Omar Colley, Bahtiyar Zaynutdinov, Tayfun Bingöl, Amir Hadžiahmetović, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Ghezzal, Vincent Aboubakar

🦁 GALATASARAY HABERLERİ

Geçen sezon şampiyon tamamladığı ligde henüz mağlubiyet almayan sarı-kırmızılı ekip, 8 karşılaşmadan 7 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, 22 puanla lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Beşiktaş ise 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi sonucunda toplam 16 puan elde ederek, ligde 4. sırayı koruyor.

Ziyech'in durumu belirsiz
Galatasaray'da sakatlığını atlatan Hakim Ziyech'in, maçta oynayıp oynamayacağı hala belirsizliğini sürdürüyor.

Ağrısı bulunmasına rağmen milli takım kampına katılan ve tedavisine Türkiye'de devam edilen Faslı yıldız, takımının çalışmalarının bir kısmına katıldı.

Milli takımlardan yeni dönen Wilfried Zaha ile Davinson Sanchez, derbi maçına sadece tek bir antrenmanla çıkacaklar. Bu iki oyuncunun maça 11'de başlayacağına ise teknik direktör Okan Buruk karar verecek.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 7 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü ve Bitexen Antalyaspor'u mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 20 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 20 maçı kaybetmedi.

Galatasaray, bu süreçte evinde çıktığı lig karşılaşmalarında 18 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG'DE SON DURUM

Galatasaray, son 22 resmi maçında mağlubiyet almadı.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

Bu sezon Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 8, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında 2 olmak üzere toplam 16 maçta mücadele etti. Bu maçlardan 13'ünü kazanırken, 3'ünde 1 puanla ayrıldı.

Icardi durdurulamıyor!
Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, 14 maçta 12 gol atarak takımının gol yollarındaki en etkili ismi olarak öne çıkıyor.

Mauro Icardi, Süper Lig maçlarında 8, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarında ise 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bu sezon istikrarlı performansını devam ettiren Kerem Aktürkoğlu'da toplamda çıktığı 16 maçta 5 gol, 7 asistle İcardi'den sonra takımın en çok gole katkı yapan oyuncusu olarak öne çıkıyor.

Son olarak Kerem Aktürkoğlu 15 Ekim tarihinde oynana Türkiye Milli Takımının, Letonya'yı 4-0 mağlup ettiği maçta 1 gol kaydetmişti.

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna namağlup devam eden sarı-kırmızılılar, Beşiktaş derbisiyle başlayıp 22 gün sürecek bölümde 6 maça çıkacak. Sırasıyla ligde Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

Bu süreçte Cimbom, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Almanya'nın Bayern Münih takımıyla 2 maç oynayacak.

Süper Lig'de şu ana kadar beklentilerin altında performans sergileyen Beşiktaş, 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti. Toplamda 16 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, ligde 4. sırada yer alıyor.

Siyah-beyazlı ekipte, Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi fazlasıyla eksik oyuncu var.

Beşiktaş'ta Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın kadroda yer alması beklenmiyor. Mert Günok ile Arthur Masuaku'nun derbi kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği ise bu akşam teknik direktör Burak Yılmaz karar verecek.

Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç, uzun süreli sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacaklar.

🦅 BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Gedson Fernandes, 5 maç sonra sahalara geri dönüyor.

Portekizli futbolcu, son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge ile 21 Eylül'de oynanan maçta forma giydi.

Gedson Fernandes, omzundan ve ayak bileğinden kaynaklanan sakatlıklar nedeniyle 4'ü Trendyol Süper Lig'de ve 1'i de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde olmak üzere toplam 5 karşılaşmada forma giyemedi.

Fernandes'in eski takımına karşı forma giyip giyemeyeceğine yine Burak Yılmaz karar verecek.

Beşiktaş, son 6 deplasman karşılaşmasında Galatasaray'a üstünlük sağlayamadı.

Kara Kartal, sarı-kırmızılılara karşı deplasmandaki son galibiyetini şampiyon tamamladığı 2016-2017 sezonunda aldı. Beşiktaş, 27 Şubat 2017'de RAMS Park'ta oynanan maçtan Anderson Talisca'nın attığı golle 1-0 galip ayrılmıştı.

Galatasaray evindeki son 6 maçında Beşiktaş'a kaybetmedi. Bu maçlarda Galatasaray 5 galibiyet alırken, 1 maç ise beraberlikle tamamlandı.

Siyah-beyazlı ekipte Şenol Güneş'in istifasının ardından teknik sorumluluk görevine geçici olarak Burak Yılmaz getirildi. Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada evinde Aboubakar ve Ghezzal'ın golleriyle İstanbulspor'u 2-0 mağlup etmişti.

Geçen sezon Valerien Ismael'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Güneş de ikinci maçına Galatasaray'a karşı çıkmıştı ve RAMS Park'ta oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılı ekip İcardi'nin golleriyle 2-1 kazanmıştı. Beşiktaş'ın tek golünü ise Cenk Tosun kaydetmişti.

 

⚽ MAÇ SONUCU

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Park'ta karşılaştığı Beşiktaş’ı Icardi'nin golleriyle 2-1’lik skorla mağlup ederek derbinin galibi oldu.

Cimbom, bu sonuçla siyah-beyazlılara karşı evindeki üstünlüğünü sürdürdü.

Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş | RAMS Park'ta Icardi'nin gecesi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.