Urfa’da İsrail’e tepkiler sürüyor! SEP de İsrail’e lanet sloganları attı

Urfa’da SEP, İsrail tarafından Filistin’e yapılan saldırılarda abluka altında bulunan Gazze için basın açıklaması yaparak siyonist İsrail Devleti var olduğu sürece Filistin halkına yönelik zulüm ve saldırılar son bulmayacak dedi.

Urfa’da İsrail’e tepkiler sürüyor!  SEP de İsrail’e lanet sloganları attı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları devam ederken birçok parti ve sivil toplum kuruluşundan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Sosyalist Emekçiler Partisi (SEP), Filistin’e destek için basın açıklaması düzenledi. Yapılan açıklamada İsrail’e lanet sloganları atıldı.

Şanlıurfa Topçu Meydanında düzenlenen basın açıklamasında, Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen katliamlar, insanlık adına kabul edilemez bir noktaya geldiğini belirten SEP temsilcileri, “Siyonist İsrail Devleti, haftalardır bütün dünyanın gözleri önünde Filistin halkını yok etme operasyonu yapıyor. Bu katliamın amacının Gazze'de etnik temizlik yapmak olduğu açıktır. Salı günü gerçekleşen hastane katliamı bir istisna değildir. İsrail ordusu hastane, okul ve ibadet yerleri ayırmadan çoluk çocuk umursamadan sivil halkın üstüne ölüm yağdırmaktadır. Daha şimdiden Filistin'de ölü sayısı yaklaşık 4 bini, yaralı sayısı ise 13 bini aşmış durumda. Filistin'in işgali ve Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen katliamlar, insanlık adına kabul edilemez bir noktaya gelmiştir. Üstelik İsrail ordusu kara harekatına hazırlanmakta, saldırıları daha da şiddetlendireceğini duyurmaktadır.” dedi.

“GERİCİ ARAP ŞEYHLERİ İSRAİL’E HİZMET EDİYOR”

İnsan haklarına karşı sessiz kalan ABD ve Avrupa Birliğine tepki gösteren SEP, Ortadoğu’da Arap şeyhlerinin ve diktatörlerin timsah gözyaşları döktüğünü belirterek, “Ortadoğu'daki diktatörler de lafa gelince Filistin halkının yanındaymış gibi konuşup iş gerçekliğe geldiğinde İsrail ile türlü türlü ekonomik, askeri ve politik işbirliğini hayata geçirmektedir. Özellikle dünya petrol vanalarını ellerinde tutan gerici Arap şeyhleri ve kralları sadece petrol kartını bile devreye sokup İsrail'i durdurabilecekleri halde timsah gözyaşları döküp İsrail'e hizmet etmektedir. Bizler sahte kabadayıları ve gerçek işbirlikçileri geçmişten beri çok iyi tanıyoruz. 

En başta şunu ifade etmek gerekir ki bugün Ortadoğu yaşanan çatışma süreçlerinin en başta gelen faillerinden biri, bölgeye emperyalizm tarafından bir kama gibi saplanmış olan Siyonist rejimdir. İsrail'in Filistin topraklarına yönelik gerçekleştirdiği saldırılar, emperyal güçlerin ve siyonist ideolojinin sonucunda meydana gelmiştir. Siyonist İsrail devleti var olduğu sürece, Filistin halkına yönelik zulüm ve saldırıların son bulmayacaktır. Bu nedenle, İsrail devletinin siyonist yapısının tamamen ortadan kalkması ve nehirden denize özgür Filistin'i yaratmak için mücadele etmek gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

Urfa’da İsrail’e tepkiler sürüyor! SEP de İsrail’e lanet sloganları attı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. Çok teşekkür ederiz müthiş olmuş emeğinize sağlık

    Cevapla

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.