Türkiye'de gündemden düşmeyen çiftle ilgili flaş karar!

Son dönemde gündemden düşmeyen ve mal varlığına el konduğu haberleriyle gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili flaş bir karar geldi. Karar, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan geldi.

5

Haklarındaki iddialar nedeniyle Türkiye'nin konuştuğu Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili flaş gelişme yaşandı. 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kara para aklama iddiarıyla gündemde olan Dilan ve Engin Polat hakkında yurtdışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandığını ve tüm malvarlıklarına el konulduğunu açıkladı.

Açıklamada aynı zamanda dosyaya kısıtlılık kararı verildiği de duyuruldu. 

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ait  Rise And Shine isimli kozmetik şirketinin ticareti de durdurulmuştu. MASAK raporuna göre, bu sahte belge düzenleme iddiasına ilişkin alınmıştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemimizden düşmeyen isimlerden bir tanesi de Dilan Polat.

DOĞUM FOTOĞRAFÇILIĞINDAN ULTRA LÜKS YAŞAMA

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü. İş adamı olan babası ise beyin tümöründen hayatını kaybetti.

Dilan Polat'ın iş hayatına doğum fotoğrafçılığı yaparak atıldığı biliniyor.

Polat'ın bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptığı da söyleniyor. Fotoğrafçılığın ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da ilk güzellik merkezi açtı.

İlk şubesini İstanbul'da açan Dilan Polat güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunuyor.

KENDİSİNE UÇAK HEDİYE EDEN KOCASI KİM?

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tır. Engin Polat, bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. 

Dilan ve Engin Polat çiftinin Nida ve Milan Efe adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Dilan Polat, sosyal medyada paylaşımlarıyla çok ses getiriyor. Ünlü isim, Instagram hesabından @dilanpolat isimli hesabıyla hem özel hayatını paylaşıp hem de içerikler üretiyor.

İDDİALAR ORTALIKTA UÇUŞUYOR

Özellikle son günlerde Dilan Polat'ın ne iş yaptığı merak konusu oldu. Engin Polat'ın kendisine uçak hediye etmesi üzerine ortaya birtakım iddialar atılınca Dilan Polat, '130 tane şubesi olduğunu, güzellik merkezleri için makine üretimi yaptıklarını ve bir ayda bir milyon adet kozmetik ürün sattığını' açıklamıştı. 

Öte yandan seçim döneminde çektiği videolarla gündeme gelen Muhammed Yakut, Dilan Polat, eşi ve ablası hakkında iddialar ortaya attı. Babasının cezaevinde vefat ettiğini söyleyen Yakut, Polat çiftinin kuyumculuk üzerinden 'Mail order' yaptığı söyledi. Son olarak Dilan Polat ve kardeşi hakkında 'Sokakta yatıyordunuz. Telekızlık yapıyordun Sıla Doğu.' söylemlerinde bulundu.