Şanlıurfalı isme AK Parti'de üst düzey görev!

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'nın yardımcıları belli oldu. O isimler arasında Şanlıurfalı türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Mahmut Tuncer de yer aldı.

5

ANKARA- AK Parti'de üst düzey görevlerden biri olan Genel Başkanvekili Yardımcılığı görevine Şanlıurfalı Tuncer ailesinden bir isim atandı.

Şanlıurfalı Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer, daha önce AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi olarak seçilmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'nın beş yardımcısı da belli oldu. MKYK Üyesi Tuncer de o 5 isim arasında yer aldı. 

Sosyal medyadan bir açıklama yapan MKYK Üyesi Tuncer “Genel Başkan Vekilimiz Sayın Efkan Ala’nın teveccühleri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Genel Başkan Vekili Yardımcısı olarak görevime başlıyorum. Gönülden gönüle köprüler inşa ederek başladığımız Türkiye Yüzyılı’nda milletimizin hayallerine ilham, hedeflerine istikamet olacağız” dedi.

Efkan Ala’nın diğer yardımcıları ise MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, MKYK Üyesi Ayşe Nevin Sert ve Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız oldu.

BİHA