İsrail ürünlerini bir tıkla öğrenebileceğiniz uygulama

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere yönelik saldırıları gündemden düşmezken, Şanlıurfalıların da aralarında bulunduğu vatandaşlar ülkemizdeki İsrail mallarını boykot etmek amacıyla bu ürünlerle ilgili araştırma yapıyor. Peki Türkiye'de satılan İsrail malları hangileri? İşte bu uygulama hangi markaların boykotlu olduğunu size gösteriyor. Tek yapmanız gereken ürünün ismini girmek. İşte o uygulama…

İsrail ürünlerini bir tıkla öğrenebileceğiniz uygulama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm dünyanın kulak kesildiği İsrail Filistin savaşı detayları gelmeye devam ediyor. İsrail, Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu sonrası Filistin’deki katliamını sürdürüyor. Dünyanın gözü önünde Filistin halkına “soykırım” yapılıyor mesajı geliyor. Ortadoğu’da yıkımlar sürüyor. İsrail katliamının devam ettiği bugünlerde Türkiye pazarında sıklıkla İsrail markası ürünlere boykot çağrısı yapılıyor.

Şanlıurfa’da da bilindik İsrail markası içecek ürünleri en çok boykot ediliyor. Ancak Şanlıurfa’da da İsrail markası satışta olan yiyecek, içecek, giyim, temizlik ürünlerinin sayısı çok fazla. 

Boykotlu ürünlerin listesine bakmadan hangi ürünün alınıp alınmayacağını hangi markaların boykotlu olduğunu araştırmaya gerek kalmadı. 

Ahilik Kontrol Merkezinin yaptığı uygulama, hangi ürünün alınıp hangi ürünün alınmayacağını gösteriyor. Tek yapmanız gereken ürünün ismini girmek… 

Ürün eğer boykotlu ise ahilik reddi ürün boykotsuzsa ahilik onaylı diye bilgi veriyor... İşte o hesap;

BOYKOTLU ÜRÜN ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

"Ahilik Kontrol Merkezi'ne Hoş Geldiniz!"
İşletmelerin Ahilik değerlerine uygunluklarını hızla ve kolayca kontrol edin. Tek yapmanız gereken, araştırdığınız firmanın adını yukarıdaki arama çubuğuna girmek. Ahilik Kontrol Merkezi, sizin için dürüstlük, adalet, çalışkanlık ve sadakatin izini sürer.

Ahilik değerleri, iş dünyasında en iyi uygulamaları temsil eder. Ahilik Kontrol Merkezi, bu değerleri korumaya ve yaymaya adamıştır. Şeffaflık, güvenilirlik ve toplumsal sorumluluk konularında firmaları inceleyerek size güvendiğiniz işletmeleri seçme konusunda yardımcı oluyoruz.

İşletmeleri Ahilik değerlerine göre değerlendirin ve bilin ki doğru seçimleri yaparken size yol gösteriyoruz. Ahilik Kontrol Merkezi, iş dünyasında güvendiğiniz bir rehber olmayı hedefliyor.

İsrail ürünlerini bir tıkla öğrenebileceğiniz uygulama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. 27 Eki 2023, 12:04

    Çok üzücü ama okadar çok i*rail ürünü varki sadece Türk Malları hangisi onları bilsek daha kolay olacak sanki

    Cevapla

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.