Bakan Bolat uyardı! İndirim yapmayan marketler dikkat!

Ticaret Bakanı Bolat Cumhuriyetin 100. Yılında Marketlerde indirim kampanyası çağrısında bulundu. Bolat, marketlerin bu çağrıya kulak vermesini beklediğini belirtti.

5

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, marketlere Cumhuriyet'in 100. yılında büyük bir indirim kampanyası yapma çağrısında bulundu. Bolat, "Fiyatlardaki bu pahalılığı kaldırmak için tüm sektörlerden destek bekliyoruz. Marketlerimiz bu çağrımıza kulak versin" dedi.

Bolat, yaptığı açıklamada, enflasyonla mücadele kapsamında tüm sektörleri indirim çağrısına destek vermeye davet etti. Marketlere de Cumhuriyet'in 100. yılında büyük bir indirim kampanyası yapma çağrısında bulundu.

Bolat, "Fiyatlardaki bu pahalılığı kaldırmak için tüm sektörlerden destek bekliyoruz. Marketlerimiz bu çağrımıza kulak versin. Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük bir indirim kampanyası bütün marketlerden bekliyoruz" dedi.

Bolat, marketlerin indirim kampanyalarına katılmaması halinde tüketicilerin bu durumu değerlendireceğini belirterek, "Bu indirim kampanyalarına katılmayanlar maalesef pazar kaybedeceklerdir" diye konuştu.