26 Ekim Dünya hava durumu

Dünya genelinde 23 Ekim 2023 günü hava parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak, bazı bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

26 Ekim Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgelere Göre Hava Durumu

Avrupa: Avrupa'nın büyük bir bölümünde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak, İngiltere, Fransa ve Almanya'nın kuzey kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Asya: Asya'nın büyük bir bölümünde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak, Çin, Japonya ve Kore Yarımadası'nda yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Afrika: Afrika'nın büyük bir bölümünde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak, Sahra Çölü'nün kuzey kesimlerinde ve Güney Afrika'da yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Kuzey ve Güney Amerika: Kuzey ve Güney Amerika'nın büyük bir bölümünde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak, Meksika'nın kuzey kesimlerinde ve Brezilya'nın güney kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Avustralya: Avustralya'nın büyük bir bölümünde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak, Doğu Avustralya'da yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Hava Sıcaklıkları

Dünya genelinde hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar Durumu

Genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Deniz Suyu Sıcaklıkları

Akdeniz, Ege ve Karadeniz'de deniz suyu sıcaklıkları 25-27 derece, Atlantik Okyanusu'nda 20-22 derece, Pasifik Okyanusu'nda 22-24 derece olacak.

Uyarmalar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı bölgelerde görülecek gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

26 Ekim Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.