27 Ekim Türkiye hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Türkiye'de 27 Ekim 2023 günü hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor.

27 Ekim Türkiye hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgelere Göre Hava Durumu

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde hava sıcaklığı en yüksek 27 derece, en düşük ise 15 derece olacak. İç kesimlerde ise hava sıcaklığı en yüksek 24 derece, en düşük ise 12 derece olacak.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde hava sıcaklığı en yüksek 26 derece, en düşük ise 14 derece olacak. İç kesimlerde ise hava sıcaklığı en yüksek 23 derece, en düşük ise 11 derece olacak.

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde hava sıcaklığı en yüksek 25 derece, en düşük ise 13 derece olacak. İç kesimlerde ise hava sıcaklığı en yüksek 22 derece, en düşük ise 10 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde hava sıcaklığı en yüksek 24 derece, en düşük ise 12 derece olacak. İç kesimlerde ise hava sıcaklığı en yüksek 21 derece, en düşük ise 9 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Bölgenin güney kesimlerinde hava sıcaklığı en yüksek 24 derece, en düşük ise 12 derece olacak. Kuzey kesimlerde ise hava sıcaklığı en yüksek 22 derece, en düşük ise 10 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Bölgenin güney kesimlerinde hava sıcaklığı en yüksek 23 derece, en düşük ise 11 derece olacak. Kuzey kesimlerde ise hava sıcaklığı en yüksek 21 derece, en düşük ise 9 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde hava sıcaklığı en yüksek 27 derece, en düşük ise 14 derece olacak. İç kesimlerde ise hava sıcaklığı en yüksek 25 derece, en düşük ise 12 derece olacak.

Uyarmalar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin bazı bölgelerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışların görülebileceğini duyurdu. Bu yağışların, sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabileceği uyarısında bulundu.


 

27 Ekim Türkiye hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.