Türkiye'de 28 Ekim hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Türkiye'nin tamamında 28 Ekim günü güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. En yüksek hava sıcaklığı, Doğu Anadolu Bölgesi'nde 25 dereceye kadar yükselecek.

5

Gece saatlerinden itibaren Türkiye'nin tamamında güneşli bir hava hakim olacak. Yağış beklenmiyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelere Göre Hava Durumu

Ege: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 28-32 derece arasında.Akdeniz: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 27-31 derece arasında.Marmara: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 25-29 derece arasında.İç Anadolu: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 24-28 derece arasında.Doğu Anadolu: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 25-29 derece arasında.Güneydoğu Anadolu: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 26-30 derece arasında.

Öneriler

Güneşli havalarda, güneş yanığı riskine karşı önlem alın.Yağışlı havalarda, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olun.Rüzgarlı havalarda, uçabilecek nesnelerden uzak durun.