Sonbahardaki yaz havası Şanlıurfa'ya yaradı İğne atsanız yere düşmez

Sonbahardaki yaz havası Şanlıurfa'ya yaradı. Bir yandan çevre illerden gelen yerli turistler bir yandan hafta sonunu değerlendiren Urfalılar soluğu Balıklıgöl'de aldı. Öyle ki bugün Balıklıgöl’de iğne atsanız yere düşmez bir tablo hakim oldu.

Sonbahardaki yaz havası Şanlıurfa'ya yaradı  İğne atsanız yere düşmez

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbahar aylarının gelmesi ile birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Balıklıgöl, en fazla yoğun olduğu günlerini yaşıyor. Gaziantep başta olmak üzere çevre illerden ve Türkiye'nin değişik illerinden vatandaşlar adeta Balıklıgöl'e akın etti.

Günübirlik Şanlıurfa'ya gelen ziyaretçiler, Balıklıgöl'ün hemen yanında bulunan Aynızeliha Gölü'nde kayığa bindi. Çay bahçelerinde oturup çay ve keyfi yaptı.

7'sinden 70'ine kadar her yaşta yerli turist yem alıp atarken aynı zamanda cep telefonlarıyla bulundukları anı ve mekanı ölümsüzleştirmeyi unutmadı.

Balıklıgöl'ün içerisinde yer alan hediyelik eşya dükkanı da en bereketli gününü yaşadı. Turistler hem hediyelik eşya satın aldı hem de otantik kıyafet ve örtülerle poz verdi.

Balıklıgöl'ün içerisinde bulunan su çeşmesi de kalabalıktan nasibini aldı. Hz. İbrahim'in tam olarak suya düştüğü yere gelen yerli turistler burada şifalı su olduğuna inandıkları sudan içti.

Balıklıgöl'ün en ücra köşesinden en başına kadar yaşanan yoğunluk nedeniyle insanlar zaman zaman yürümekte ve ilerlemekte güçlük çekti.

 

Sonbahardaki yaz havası Şanlıurfa'ya yaradı İğne atsanız yere düşmez

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.