Şanlıurfa CHP ikiye bölündü!

CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı yapılacak kurultayda mevcut genel başkanlarını destekleyeceklerini açıklamıştı. Adaylardan Özgür Özel de Şanlıurfa’ya çalışma yapmak üzere geldi. Gelişine öncülük eden ismin eski vekil Aziz Aydınlık olduğu ve Aydınlık’ın Özel’e destek verdiği öğrenildi.

Şanlıurfa CHP ikiye bölündü!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da kayyum ve görevden alma kararları ile gündemden düşmeyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatında bu kez  4-5 Kasım'da gerçekleştirilecek kurultay öncesi fikir ayrılığı yaşandığı öğrenildi.

KARADAĞ KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYECEKLERİNİ AÇIKLADI

İl Başkanı Ferhat Karadağ başkanlığında toplanan CHP Şanlıurfa Teşkilatı 28 kurultay delegesiyle beraber 4-5 Kasım’da yapılacak CHP kurultayında, mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini kamuoyuyla paylaşmıştı.

AYDINLIK’TAN ÖZEL’E YEŞİL IŞIK

Öte yandan CHP Genel Başkanlığına aday olan Grup Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya çalışma yapmak üzere geldi. Gelişine öncülük eden ismin eski vekil Aziz Aydınlık olduğu ve Aydınlık'ın Özel'e destek verdiği öğrenildi.

Eski vekil Aziz Aydınlık'ın öncülüğünde bir grup ismin ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e destek vereceği öğrenildi.

Bu olay, Şanlıurfa’da CHP'de var olan ikiye bölünmenin daha da derinleşebileceği düşüncesini akıllara getirdi.

 

 

Şanlıurfa CHP ikiye bölündü!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.