Kürt sanatçı Tekin Bozkurt’un sahne aldığı düğünde 7 kilo altın takıldı

Şanlıurfa'nın tanınmış ailelerinden Emine - Hasan Çoban'ın kızları Ruken Çoban ile Songül ve Mehmet Kalender'in oğulları İbrahim Halil Kalender, Hayriye Sultan Düğün Salonunda düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Kürt sanatçı Tekin Bozkurt’un sahne aldığı düğünde 7 kilo altın takıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı ünlü fotoğraf sanatçısı ve prodüksiyon şirketi sahibi Mahir Çoban’ın ve HEDEP Şanlıurfa İl Basın sözcüsü iş insanı Ulaş Çoban'ın kız kardeşi Ruken Çoban ile Songül ve Mehmet Kalender'in oğulları İbrahim Halil Kalender görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Düğüne, Şanlıurfa'nın siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katılırken, Antalya, İstanbul Ankara, Diyarbakır, Adana, Mersin ve Kıbrıs’tan da misafirler geldi.

Nikah akitlerinin şahitliklerini HEDEP Şanlıurfa Milletvekili Av. Dilan Kunt Ayan, Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Abdullah Öncel, Tuğçe Erdem, Seçil Gültekin, Yadigar Babar, Mehmet Benzer, Mithat Kajuk yaptı.

Genç çiftlerin nikah akitlerinin ardından davetlilere geleneksel Urfa yöresi yemekleri ikram edildi. Kürt şarkıcı Tekin Bozkurd düğünde sahne aldı. 

Düğünde 7 kilo altın takılırken, 200 bin TL civarında para atıldı.

Görkemli düğüne CHP Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban, HEDEP Haliliye İlçe Başkanı Müslüm Arslan, HEDEP Eyyübiye ilçe Başkanı Emin Tutal, HEDEP Karaköprü İlçe Başkanı Ferzan Topla ve HEDEP Parti Meclis Üyeleri ile il eş başkanları katıldı. Düğünde, genç çiftlerin aileleri ve yakınları, onlara bir ömür boyu mutluluklar diledi. 

 

 

Kürt sanatçı Tekin Bozkurt’un sahne aldığı düğünde 7 kilo altın takıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.