Şanlıurfa vekili Kılıçdaroğlu'na toplu desteğin içinde

CHP'li 95 milletvekili, liderlik yarışında Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini açıkladı. Kılıçdaroğlu’na destek veren isimlerin arasında Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da yer aldı.

Şanlıurfa vekili Kılıçdaroğlu'na toplu desteğin içinde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

130 milletvekili olan CHP'nin 95 milletvekili, Meclis'te düzenledikleri basın açıklamasıyla Kılıçdaroğlu'nun liderliğini desteklediklerini açıkladı. 

Basın açıklamasını, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut yaptı. Akbulut açıklamasında, yenilenme sürecinin Kılıçdaroğlu liderliğinde gerçekleşebileceğine inandıklarını söyledi. 

Akbulut, "Biz, seçim sonuçlarını; lider merkezli bir fırsat penceresi olarak görmüyoruz. Seçim sonuçlarının faturasını sadece CHP Genel Başkanımıza kesmenin, adalet terazisinin şaşması ve seçim sonuçlarının sağlıklı analiz edilememesi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu’na destek veren isimlerin arasında Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da yer aldı.

Tanal, “Parti temsilcisi/yöneticisi sıfatıyla seçim sürecinde, kampanya döneminde her adımda başat rol oynayanların, seçim sonuçlarının faturasının tamamını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na keserek, aradan sıyrılmasını, vicdani, hakkaniyetli ve adil bulmuyoruz!” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa vekili Kılıçdaroğlu'na toplu desteğin içinde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.