URSIAD: Şanlıurfa'yı hak ettiği yere taşımalıyız

URSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan öncülüğünde bir heyetle TBMM’de Şanlıurfa milletvekilleri ve Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüştü.

URSIAD: Şanlıurfa'yı hak ettiği yere taşımalıyız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da faaliyet gösteren Urfalı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (URSIAD), Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan öncülüğünde bir heyetle Türkiye Büyük Millet Meclis’inde (TBMM) Şanlıurfa milletvekilleri ve Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüştü. 

URSIAD Yönetim Kurulu heyeti Gazi Meclis'te farklı partilerden seçilen Şanlıurfa milletvekillerini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan öncülüğünde; başkan yardımcıları Mehmet Ali Fincan ve Müslüm Kayacan, Genel Sekreter Şahin Kırmızı, yönetim kurulu üyeleri Burak Çavuş, Mehmet İpar ve iş insanı Hasan Kaytan ile birlikte milletvekilleri ile karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Mehmet Yaşar Bahçivan, “Mecliste Şanlıurfa’mızı temsil eden vekillerimize, yeni meclis dönemi için başarılar ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve şanlı şehrimiz adına ortak projelerde bulunma konusundaki kararlılığımızı kendileriyle paylaştık. Milletvekillerimiz Abdülkadir Emin Önen, Abdurrahim Dusak, Cevahir Asuman Yazmacı, Hikmet Başak, İbrahim Eyyüpoğlu, Mahmut Tanal, Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Faruk Pınarbaşı ve Şanlıurfalı Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’ya misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Siyaset ve iş dünyası temsilcileri olarak birlikte daha güzel yarınlar inşa edeceğimize inanıyoruz.” İfadelerini kullandı. 

“MODERN DÜNYA İLE UYUM SAĞLAMALIYIZ”

URSIAD olarak, Şanlıurfa'nın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunma vizyonuyla hareket ettiklerini belirten Bahçivan; “Şehrimiz, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, zengin bir kültürel mirasa sahip. Ancak geleceği inşa ederken sadece geçmişe değil, geleceğin trendlerine de uyum sağlamamız gerekiyor. Modern dünya, dijitalleşme, yeşil enerji ve sürdürülebilirlik üzerine kurulu. Şanlıurfa'nın bu global harekette yer alabilmesi için dijital ve yeşil dönüşüme öncülük etmeliyiz. Bu, sadece ekonomik kalkınma değil, aynı zamanda sürdürülebilir bir gelecek anlamına geliyor.”

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET ETMEK ZORUNDAYIZ

“Şanlıurfa'nın kıymetli insanları tarih boyunca hep bireysel başarılarıyla öne çıkmıştır; bu, şüphesiz genlerimizden gelen, şehrimizin dinamik ve azimli yapısının bir göstergesidir. Ancak, günümüzün karmaşık zorlukları karşısında bireysel başarılar yeterli olmaktan çıkıyor. Eğer gerçek bir etki yaratmak, ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi olmak istiyorsak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek zorundayız. Aksi takdirde, gerekli sinerjiyi oluşturamaz, hedeflerimize ulaşamaz ve etkin bir şekilde ilerleyemeyiz. Bir araya gelerek, kolektif bir güç oluşturmalı ve bu gücü, Şanlıurfa'nın hak ettiği parlak gelecek için seferber etmeliyiz. URSIAD Başkanı olarak, dernek üyelerimizle birlikte Şanlıurfa'nın bu vizyonunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ancak bu yolculukta siz değerli milletvekillerimizin desteği ve işbirliği olmazsa olmazdır. Şehrimizin kalkınmasını, modern dünyanın gereksinimleriyle uyumlu hale getirmek için sizinle ortak bir vizyon ve misyon etrafında birleşmeli, Şanlıurfa'yı hak ettiği yere taşımalıyız.” dedi. 

 

URSIAD: Şanlıurfa'yı hak ettiği yere taşımalıyız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.