Dilan Polat nezarethaneden o siyasi lidere sert çıktı! “ İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var”

Kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Dilan Polat bakın hangi siyasi lidere nezarethaneden tepki gösterdi...

Dilan Polat nezarethaneden o siyasi lidere sert çıktı!  “ İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara para aklama suçlamasıyla eşi ve kardeşiyle birlikte gözaltına alınan Dilan Polat, bu kez polis sorgusunda siyasi lidere gösterdiği tepki ve isteğiyle gündeme geldi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Dilan-Engin Polat çiftine, 2,5 ay önce başlatılan soruşturma kapsamında 15 Temmuz'da 'suç örgütü kurmak ve yönetmek', 'suç örgütüne üye olmak', 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak', 'Vergi Usul Kanunu'na muhalefet' gibi dört ayrı suçtan soruşturma başlatıldı. Önceki akşam, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonla çift, ikametlerinden gözaltına alınmıştı.

POLAT’IN İLGİNÇ TALEBİ: ‘VİTAMİN ALMALIYIM’

Şüpheliler, dün gece ikinci kez sağlık kontrolüne götürüldü. Gözaltı sürecinin detayları, suçlamalar kadar merak konusu oldu. Cildine iyi gelmediği gerekçesiyle Dilan Polat'ın polisten vitamin talep ettiği belirlendi. Polise, "Kullanmam gereken ilaçlar var" diyen Dilan Polat'a hangi ilaçlara ihtiyaç duyduğu sorulduğunda, Polat'ın, "Buradaki ortam cildime iyi gelmiyor, vitamin almalıyım" yanıtını verdiği öğrenildi.

DİLAN POLAT’TAN MERAL AKŞENER’E YANIT

Tüm bunlar yaşanırken Dilan Polat, kendisi ve içinde bulunduğu durum ile ilgili yorum yapanlara sosyal medya hesabı üzerinden cevaplar vermeye devam ediyor. Son olarak Meral Akşener’in Dilan-Engin Polat çiftine de yaptığı göndermeye tepki gösterdi.

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında çeşitli konulara değinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde öğrenci ölümleriyle gündeme gelen Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtlar konusuna değinirken, gözaltında olan Dilan Polat çiftine de atıfta bulundu.

‘HER BİRİ DİLAN POLAT’A, ENGİN POLAT’A DÖNMÜŞ’

KYK’ya bağlı yurtlar hakkında konuşurken kara para soruşturması sebebiyle gözaltına alınan Dilan-Engin Polat çiftine de gönderme yapan Akşener, durumu şu şekilde ifade etti: “Her biri Dilan Polat, Engin Polat’a dönmüş çocuklar, bir yandan da KYK yurtlarında yemeklerinde solucan çıkan, sürekli ekmek ağırlıklı beslenen çocuklar. Bunlar Gayretullaha dokunur. Allah bunları kursağından getirir, bunlara sebep olanları kahrı perişan eyler. Allah’ım nasip et, bunların kursaklarından bu haram lokmayı almayı bize nasip et Allah’ım”

Gözaltındaki Dilan Polat'ın, Akşener'in TBMM'deki konuşmasına sosyal medya üzerinden cevap vermesi gündem oldu. Polat, şu ifadeleri kullandı: “Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız”

 

Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş.
Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar.
Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış?
İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var.
Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla…

— DİLANPOLAT (@dilannpolatt) November 1, 2023

Dilan Polat nezarethaneden o siyasi lidere sert çıktı! “ İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.