Urfa’da istismara uğrayan kız çocuğuyla ilgili flaş gelişme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şanlıurfa'da bir kız çocuğunun aşiret lideri olduğu iddia edilen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Urfa’da istismara uğrayan kız çocuğuyla ilgili flaş gelişme

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şanlıurfa'da aşiret lideri olduğu iddia edilen N.Y.'nin 14 yaşındaki kız çocuğuna iki yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, çocuğun acil koruma kararı alındığını ve Çocuk Destek Merkezi'ne yerleştirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Aşiret lideri 2 sene boyunca bir kız çocuğunu istismar etti’ şeklindeki haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Habere konu olan çocuk Z.K. acil koruma kararı alınmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ekiplerince Çocuk Destek Merkezi’ne yerleştirilmiştir. Olay hakkında Bakanlığımız tarafından suç duyurusunda bulunulmuş olup, davaya müdahillik için dilekçe verilmiştir. İddialara ilişkin Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma devam etmektedir. Bakanlık olarak hukuki süreci yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Urfa’da istismara uğrayan kız çocuğuyla ilgili flaş gelişme

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.