Başkan Baydilli’den Urfalılara davet

Karaköprü Belediyesi, geleneksel 'Ali Dede (Baba) Hayratı ile binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturmaya hazırlanırken, Belediye Başkanı Metin Baydilli tüm vatandaşları pazar günü yapılacak hayrat programına davet etti.

Başkan Baydilli’den Urfalılara davet

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi, ilçenin manevi sahibi ‘Ali Dede’ adına gerçekleştirilen Ali Baba Hayratı ile binlerce vatandaşı kardeşlik sofrasında buluşturmaya hazırlanıyor. 5 Kasım pazar günü Karaköprü Belediyesi bahçesinde yapılacak olan etkinlikte vatandaşlara geleneksel olarak kuru fasulye pilav ikramında bulunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ali Dede (Baba) Hayratına tüm vatandaşları davet ederken, kardeşliğin ve bereketin sembolü olan Ali Dede’nin maneviyatını hep birlikte yaşamak istediklerini söyledi.

Başkan Baydilli, " Ali Dede; barışın, kardeşliğin, dostluğun ve bereketin sembolüdür. Onun manevi ikliminde gerçekleştireceğimiz geleneksel Ali Dede Hayratı programımıza tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Pazar günü kardeşlik sofrasında buluşup hem birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim hem de İslam dünyasındaki sıkıntıların, Filistin’deki zulmün bitmesi için hep birlikte dua edelim” diye konuştu.

Ali Dede (Baba) Hayratı programı 5 Kasım Pazar günü saat 10.30'da Karaköprü Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilecek.

Başkan Baydilli’den Urfalılara davet

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.