İstismar olayından sonra ortalık karıştı! Aktivist ile ŞUTB üyesi tartıştı

Şanlıurfalı aktivist Emine Gizem Çetiner, Şanlıurfa’da küçük kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan mahalle muhtarı olayına ilişkin sosyal medya hesabından resimler paylaşarak tepki gösterdi. Bunun üzerine Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyesi Faruk Akbaş, kendisinin olduğu fotoğrafları paylaşan Çetiner’e algı operasyonu yaptığı gerekçesiyle sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İstismar olayından sonra ortalık karıştı! Aktivist ile ŞUTB üyesi tartıştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da Mağaracık Köyü muhtarının 14 yaşındaki kıza annesi ve kız kardeşi yanında istismarda bulunduğu iddiası ülke gündemine oturdu.

Bu olaya tepki gösterenlerden biride Şanlıurfalı aktivist Emine Gizem Çetiner oldu. Çetiner sosyal medya hesabından Ticaret Borsası yetkililerinin 2018 hastanede olan muhtarı ziyaret ettiklerini gösteren bir fotoğraflar paylaşarak, “Yatakta yatan mahluk 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden 70 yaşındaki Nihat Yıldırım. Magaracık köyü ağası ve muhtarı. Yanındakiler kim? Ticaret borsası başkanı ve meclis başkanı.

BANA BAŞINI YAKARLAR SUS DİYORLAR.

KORKMUYORUM.

ÖLÜMDEN ÖTESİ YOK.” ifadelerini kullandı.

Buna karşılık olarak sosyal medya hesabından Çetiner’e cevap veren Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyesi Faruk Akbaş, Çetiner’in algı operasyonu yaptığını ifade ederek, “2018 yılında istanbulda yaptığımız hasta ziyaretini paylaşarak sanki yargıya intikal eden bu olaydan sonra destek amaçlı yapılmış gibi algı yapmasını kınıyor, konuyla ilgili hukuki süreci başlatacağımızı da ifade ediyoruz.” dedi.

İstismar olayından sonra ortalık karıştı! Aktivist ile ŞUTB üyesi tartıştı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.