4 Kasım Dünya hava durumu

Dünyada 4 Kasım 2023 Çarşamba günü genellikle güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar 20-30 derece arasında değişecek.

5

Genel Durum

Dünyanın genelinde genellikle güneşli hava hakim olacak. Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'nın büyük bir bölümünde sıcak hava dalgası etkisini sürdürecek. Güney Amerika, Afrika ve Avustralya'da ise mevsim normallerinin altında sıcaklıklar bekleniyor.

Bölgelere Göre Hava Durumu

Kuzey Amerika: Kuzey Amerika'nın genelinde genellikle güneşli hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar 20-30 derece arasında değişecek.Avrupa: Avrupa'nın genelinde genellikle güneşli hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar 20-25 derece arasında değişecek.Asya: Asya'nın genelinde genellikle güneşli hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar 25-30 derece arasında değişecek.Afrika: Afrika'nın büyük bir bölümünde mevsim normallerinin altında sıcaklıklar bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar 15-20 derece arasında değişecek.Güney Amerika: Güney Amerika'nın genelinde genellikle güneşli hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar 20-25 derece arasında değişecek.Avustralya: Avustralya'nın genelinde mevsim normallerinin altında sıcaklıklar bekleniyor. En yüksek sıcaklıklar 15-20 derece arasında değişecek.

Rüzgar

Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Nem Oranı

Genellikle yüzde 40-70 arasında değişecek.

Yağış Beklentisi

Kuzey Amerika'nın doğusunda ve Avrupa'nın kuzeyinde yer yer bulutlu, öğleden sonraları bu bölgelerde yerel olmak üzere sağanak yağış bekleniyor.

Diğer Bilgiler

Güneş ışığı süresi 10-12 saat olacak.

Hava Kalitesi

Genellikle iyi olacak.