4 Kasım Dünya hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 4 Kasım 2023 tarihinde dünyanın büyük bir bölümünde parçalı bulutlu ve rüzgarlı hava bekleniyor. Hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin altında seyredecek.

5

En Yüksek ve En Düşük Sıcaklıklar

4 Kasım günü dünyanın büyük bölümünde en yüksek sıcaklık 10-15 derece, en düşük sıcaklık ise 5-10 derece olacak. Rüzgar, kuzeyden 20-25 km/sa hızında esecek.

Hava Durumu Tahminleri

Kuzey Amerika: Parçalı bulutlu, en yüksek 12, en düşük 7 dereceGüney Amerika: Parçalı bulutlu, en yüksek 22, en düşük 15 dereceAvrupa: Parçalı bulutlu, en yüksek 10, en düşük 5 dereceAsya: Parçalı bulutlu, en yüksek 15, en düşük 10 dereceAfrika: Parçalı bulutlu, en yüksek 25, en düşük 20 dereceOkyanusya: Parçalı bulutlu, en yüksek 18, en düşük 12 derece

Uyarılar

Karayolları Genel Müdürlüğü, sürücüleri yağışlı hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgarın, bazı bölgelerde fırtına şeklinde esmesi nedeniyle çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.