7 Kasım Türkiye hava durumu

Türkiye'nin büyük bölümünde 7 Kasım günü güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Gün içinde en yüksek sıcaklıkların 27-30 derece arasında olması bekleniyor. Gece en düşük sıcaklıkların ise 14-17 derece arasında olması bekleniyor.

5

İstanbul

İstanbul'da 7 Kasım günü güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Gün içinde en yüksek sıcaklığın 28 derece olması bekleniyor. Gece en düşük sıcaklığın ise 16 derece olması bekleniyor.

Ankara

Ankara'da 7 Kasım günü güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Gün içinde en yüksek sıcaklığın 27 derece olması bekleniyor. Gece en düşük sıcaklığın ise 15 derece olması bekleniyor.

İzmir

İzmir'de 7 Kasım günü güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor. Gün içinde en yüksek sıcaklığın 29 derece olması bekleniyor. Gece en düşük sıcaklığın ise 17 derece olması bekleniyor.

Diğer İller

Türkiye'nin diğer illerinde de benzer hava koşulları bekleniyor. Ege ve Akdeniz bölgelerinde sıcaklıklar daha yüksek, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde ise sıcaklıklar daha düşük olacak.

Rüzgarın Yönü ve Hızı

7 Kasım günü Türkiye'nin büyük bölümünde rüzgarın kuzey yönden esmesi bekleniyor. Rüzgarın hızı ise 10-15 kilometreyi geçmesi beklenmiyor.

Nem Oranı

7 Kasım günü Türkiye'nin büyük bölümünde nem oranı yüksek olacak. Gün içinde nem oranının %70'e kadar çıkması bekleniyor.

Hava Durumu Uyarılar

7 Kasım günü Türkiye'nin hiçbir bölgesinde hava durumu uyarısı bulunmuyor.