AK Parti’nin aradığı isim Söylemez olabilir mi?

Ceylanpınar Belediyesi'nde bir türlü çalkantılar ve şaibelerin ardı arkası kesilmedi. AK Parti genel merkezi yerel seçimlerden zaferle çıksa da tercih edilen isimler hep tartışma konusu oldu. Ancak bu defa AK Parti'nin en fazla zorlanacağı ilçelerden birisinin Ceylanpınar olduğu şimdiden belli. Bu yüzden eski ve şaibeli isimlerden uzak durulacağa benziyor.

AK Parti’nin aradığı isim Söylemez olabilir mi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe nüfusunun çoğunluğu Mardinli, kalan çoğunluk Kürt, geri kalanı da Arap. Bu yüzden adayın sadece Kürt veya sadece Mardinli olması, bu seçimi almak için yeterli olmayacak. Şimdi tüm partiler hem Mardinli hem Kürt hem de ilçedeki kırsal oyu alabilecek aday arayışında. 

Aday adaylarının içerisinde ise, en dikkat çeken isim Rıdvan Söylemez. Söylemez'in ofisi, sadece seçim dönemlerinde değil yılın her günü seçim ofisi gibi çalışıyor. 7'den 70’e Ceylanpınarlılar ofisinden eksik olmuyor. İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde ciddi bir karşılığı var. 

Söylemez, genel merkezi Ankara'da bulunan Çevre ve Orman Derneği'nin genel başkanlığının yanı sıra AK Parti Ceylanpınar İlçe Teşkilatında da seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığını yürütüyor.

RIDVAN SÖYLEMEZ KİMDİR?

1985 yılında Şanlıurfa Ceylanpınar'da doğan Söylemez, 52 ülkede temsilciliği bulunan; Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanlığı, GÜNFİAD (Güneydoğu Anadolu Dernekler Federasyonu) Genel Başkanlığı, Şanlıurfa Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) Ankara Şubesi Genel Kurul Üyeliği, Şanlıurfa Kültür ve Turizmini Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Türkiye'de çevre politikaları, ormancılık çalışmaları, tarım, su ve iklim krizi üzerine 100'ün üzerinde makalesi bulunmaktadır. 10'un üzerinde gazetede köşe yazarlığı yapan Rıdvan Söylemez, özellikle "Türkiye'de Genç Olmak ve Güneydoğu Sorunları" üzerinde birçok yazı kaleme aldı. Mobilya sektöründe 10'un üzerinde ülkeye ihracat yapan Söylemez Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapan Rıdvan Söylemez evli ve üç çocuk babasıdır.

Eğitim Bilgileri

Batman Üniversitesi - Halkla İlişkiler Bölümü

Anadolu Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.

Deneyim bilgileri

AK Parti Ceylanpınar Gençlik Kolları Başkanlığı, Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adaylığı

AK Parti Ceylanpınar İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Seçim İşleri Başkanlığı.

AK Parti’nin aradığı isim Söylemez olabilir mi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.