Urfa’nın yeni müdüründen alkışlanacak hareket

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini bugün itibariyle İbrahim Yağan'dan Çetin Gören devraldı.

Urfa’nın yeni müdüründen alkışlanacak hareket

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Görevi devralan Gören, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok değerli abim, müdürüm İbrahim Yağan'dan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini bugün itibariyle devralmış bulunmaktayım. Rabbim bizi mahcup etmesin. Tüm dostlardan dua bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Gören, tebrik ziyaretine gelecek olan hemşehrilerinden çiçek ve çelenk getirmemesini isteyerek, "Türkiye Diyanet Vakfı'nın Filistin için bağış kampanyasına destek vermeniz bizim için çok kıymetli olacaktır." dedi.

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Gören'in isteği üzerine, tebrik ziyaretine gelecek olan hemşehrilerinden çiçek getirmemeleri istendi.

Gören'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tebrik ziyaretine gelecek olan hemşehrilerimizden; Çiçek getirmemelerini, Çelenk ve çiçek göndermemelerini istirham ediyoruz. Bunun yerine isteyenler Türkiye Diyanet Vakfı'nın aşağıda yer alan sitesinden Filistin için bağışta bulunabileceklerdir. Hemşehrilerimizin göstereceği hassasiyet için teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

Gören “Telefonunuzun mesajlar bölümüne FİLİSTİN yazıp 5601'e gönderebilirsiniz. Yandaki QR kodu taratıp online bağış yapabilirsiniz.” dedi.

Urfa’nın yeni müdüründen alkışlanacak hareket

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.