8 Kasım Türkiye hava durumu

Türkiye'nin büyük bir bölümünde 8 Kasım günü hava güneşli ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklıklar 26 ila 32 derece arasında değişecek.

5

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nde hava genellikle güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar Antalya'da 32, Adana'da 31, Mersin'de 29 derece olacak.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nde hava genellikle güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar İzmir'de 28, Aydın'da 27, Muğla'da 26 derece olacak.

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nde hava genellikle güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar İstanbul'da 25, Edirne'de 26, Bursa'da 27 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nde hava genellikle güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar Samsun'da 22, Trabzon'da 21, Rize'de 20 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nde hava genellikle güneşli olacak. En yüksek sıcaklıklar Ankara'da 24, Konya'da 25, Kayseri'de 26 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Erzurum'da 22, Kars'ta 21, Van'da 20 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Gaziantep'te 26, Şanlıurfa'da 25, Diyarbakır'da 24 derece olacak.

Hava durumuyla ilgili şu bilgilere dikkat edilmesi gerekiyor:

Güneşli hava dolayısıyla güneş ışınlarına karşı tedbirli olunmalı.Gece ve sabah saatlerinde havanın serin olması dolayısıyla yanınıza kalın giysiler alın.Rüzgarın etkisiyle oluşabilecek toz taşınımı ve görüş mesafesinde azalma olabileceğinden dikkatli olun.