Akşener’den Kılıçdaroğlu’na “hançer” tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Sırtımda hançerlerle seçime girdim.” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. “Ben hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım.” diyen Akşener, “6’lı Masa”da en net konuşanın kendisi olduğunu belirterek, “Karşılığında ölmüş anama sövüldü. Ben olmadığıma göre hançerler kimin?” diye sordu.

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na “hançer” tepkisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener konuşmasında, hafta sonu yapılan CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı’nda, “Sırtımda hançerlerle seçime girdim.” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

“Sayın Kılıçdaroğlu hançerden bahsetti. Eğer o ben isem, ben hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım.” diyen Akşener, “Ölümüne bir şeyi isteyip çevreyi görmüyorsan elbette hançerlenirsin.” ifadelerini kullandı.

 

"BUNDAN SONRA ZOR"

CHP’deki değişim sonrası ittifak konusundaki tutumunu değiştirip değiştirmeyeceği merak edilen Akşener bu konuda da mesajlar verdi.

CHP kurultayı için, “Herkeslere selamlar gitti, biz hariç.” diyen Akşener, “Zaten sadece o, yan yana gelmenin bundan sonra zor olduğunun işaretidir.” diye konuştu.

Akşener, “Bundan sonra kendimizden başka kimseye kefil olmayız. Siz isteseniz bile ben olmam.” dedi.

 

YEREL SEÇİM MESAJLARI

“İYİ Parti belediyelerinde şaibeli iş olmayacak” diyen Meral Akşener, yerel seçimlerle ilgili de şunları söyledi:

“Yönettiğimiz belediyeler, bağımsız denetim firmalarınca denetlenecek. Tüm ihaleler, şeffaf ve kapalı zarf usulüyle yapılacak. Özellikle büyükşehirlerimizi çağın gerekliliklerine göre yeniden tasarlayacağız. Trafik alt yapısını, yeni nesil ulaşım çözümlerini destekleyecek biçimde yeniden düzenleyeceğiz. Şarj istasyonlarını yaygınlaştıracak, ana yolları da otonom sürüşe uygun haline getireceğiz.

İYİ Parti belediyeleri, sığınmacı istilasına karşı etkin mücadele edecek. Sığınmacılara kira ve mülk satışına izin vermeyecek. Kayıt dışı istihdamın önüne geçeceğiz. İYİ Parti’nin yönettiği şehirler, Türk milletinin rahat ve huzurlu yaşadığı şehirler olacak.

Pahalı törenlere değil, kalıcı eserlere kaynak aktaracağız. Yeşil alan sponsorları bulacağız. Yer altı otoparkları ile araç kirliliğini azaltacağız. Şehir mobilyası ve hız bariyerleri gibi unsurları standart hale getireceğiz. İYİ Parti’nin her bir belediye başkan adayı bu vizyonun bir elçisidir.

Önümüzdeki yerel seçimlerde milletimizi bu vizyonumuzun ortağı yapacağız. Değerli dava arkadaşlarım, yerel seçimlere 5 aydan kısa bir süre kaldı. Vizyonumuz, projelerimiz, kadrolarımız hazır. Tek ihtiyacımız olan, milletimizin bize bir fırsat vermesi. O fırsatı yakaladığımızda önce yerelde sonra da tüm Türkiye’de İYİ Parti iktidarının ayak seslerini duyuracağız”.

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na “hançer” tepkisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.