Urfalılar dikkat kesinti olacak! Pazar gününüz zehir olacak

ŞUSKİ, TEİAŞ tarafından enerji nakil hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Kasım Pazar günü saat 01.00 ile 13.00 saatleri arasında Şanlıurfa geneli üst noktalarda muhtemel su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Urfalılar dikkat kesinti olacak! Pazar gününüz zehir olacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ), TEİAŞ tarafından enerji nakil hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Kasım Pazar günü saat 01.00 ile 13.00 saatleri arasında Şanlıurfa geneli üst noktalarda muhtemel su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ŞUSKİ'den yapılan açıklamada, "12 Kasım Pazar günü TEİAŞ tarafından enerji nakil hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Merkez içme suyu arıtma tesisimiz enerji alamayacağı ve bu nedenle depolarımıza su basılamayacağı için 12 Kasım Pazar günü saat 01.00 ile 13.00 saatleri arası Şanlıurfa geneli üst noktalarda muhtemel su kesintisi yaşanacaktır. Çalışmaların tamamlanmasının ardından su kesintisi sonlandırılacaktır. Çalışmalardan dolayı vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." denildi.

Urfalılar dikkat kesinti olacak! Pazar gününüz zehir olacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.