“Yani işimiz Allah'a kalmış” Urfa’daki mahalle muhtarının yol isyanı

Halfeti’de bulunan Bitek Mahallesinde deforme olan yollarının 1 yıl geçmesine rağmen bir türlü onarılmadığını belirten muhtar Mehmet Sungur, yetkililere çağrıda bulunarak, “Halk perişan. Gelip birkaç yama yapılıp gidildi. Ne Urfa fen işleri burayı üstleniyor ne de kırsal daire başkanlığı. Yani işimiz Allah'a kalmış" dedi.

5

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Bitek Mahallesinde TOKİ konutlarının bulunduğu bölgedeki yollar mahalleliyi adeta isyan ettirdi.

Bitek Mahallesi 

Mahalle Muhtarı Mehmet Sungur, mahalle sakinlerinin deforme olmuş yolların bir yıldır düzeltilmesini beklediğini söyledi.

Gazete İpekyol’a açıklamalarda bulunan Mehmet Sungur, ilgili belediye yetkililerine çağrıda bulundu. Sungur, şunları söyledi:

"Bitek Mahallesi TOKİ evleri kaderine terk edilmiş. 1 yıldır tüm uğraşlarımıza rağmen ne Halfeti Belediyesi ne de Büyükşehir Belediyesi bu yola bir çare buldu. Halk perişan. Gelip birkaç yama yapılıp gidildi. Ne Urfa fen işleri burayı üstleniyor ne de kırsal daire başkanlığı. Yani işimiz Allah'a kalmış" dedi.