11 Kasım Türkiye hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 11 Kasım günü Türkiye'nin büyük bölümünde parçalı bulutlu ve sıcak hava hakim olacak.

5

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık Antalya'da 28, Adana'da 26, Mersin'de 25 derece olacak.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık İzmir'de 27, Aydın'da 26, Muğla'da 25 derece olacak.

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık İstanbul'da 24, Bursa'da 25, Kocaeli'de 26 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık Samsun'da 22, Trabzon'da 21, Rize'de 20 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık Ankara'da 23, Eskişehir'de 22, Konya'da 24 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık Kars'ta 22, Erzurum'da 21, Ağrı'da 20 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık Şanlıurfa'da 25, Gaziantep'te 24, Diyarbakır'da 23 derece olacak.

Hava Durumuyla İlgili Uyarılar

Güneşli hava dolayısıyla güneş ışınlarına karşı tedbirli olunmalı.Gece ve sabah saatlerinde havanın serin olması dolayısıyla yanınıza kalın giysiler alın.Rüzgarın etkisiyle oluşabilecek toz taşınımı ve görüş mesafesinde azalma olabileceğinden dikkatli olun.

Özel Durumlar

Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 11 Kasım günü Türkiye'nin büyük bölümünde parçalı bulutlu ve sıcak hava hakim olacağını tahmin ediyor. En yüksek sıcaklıkların Antalya'da 28, Adana'da 26, İzmir'de 27 derece olması bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Güneşli hava dolayısıyla güneş ışınlarına karşı tedbirli olunmalı. Gece ve sabah saatlerinde havanın serin olması dolayısıyla yanınıza kalın giysiler alın. Rüzgarın etkisiyle oluşabilecek toz taşınımı ve görüş mesafesinde azalma olabileceğinden dikkatli olun.