Şanlıurfalı kadınlara destek

Şanlıurfalı girişimci kadınları cesaretlendirmek ve projelerini hayata geçirmelerine destek olmak amacıyla Halkbank tarafından geleneksel hale getirilen Üreten Kadınlar Yarışması'nın bu yıl üçüncüsü düzenleniyor.

Şanlıurfalı kadınlara destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

17 Ekim'de başlayan başvurular 15 Aralık Cuma günü sona erecek. Yarışmaya, hisseleri toplamının en az yüzde 50'si kadın girişimcilere ait olan tüm işletmeler ile T.C. Tarım Orman Bakanlığı veya T.C. Ticaret Bakanlığı'na bağlı, Yönetim Kurulu Başkanı ve/veya ortaklarının yüzde 50'sinin kadın olduğu kooperatifler katılabiliyor.

Yarışmada, Yılın Üreten Kadın Girişimcisi, Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimcisi, Kadın Kooperatifi, Sıfır Atık ve Yükselen Yıldız olmak üzere beş kategoride toplam 2.500.000 TL ödül dağıtılacak.

Yarışmanın birincisine 600.000 TL, ikincisine 400.000 TL ve üçüncüsüne 300.000 TL ödül verilecek. Diğer kategorilerde ise birinciler 500.000 TL, ikinciler 400.000 TL ve üçüncüler 300.000 TL ödül kazanacak.

Nakdi ödüllerin yanı sıra ödül kazanan katılımcıların Halkbank internet ve mobil şubelerinden yapacakları havale/EFT işlemlerinden, 2024 yılı boyunca ücret alınmayacak.

Yarışmaya başvurular, Halkbank'ın internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Şanlıurfalı kadınlara destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.