“Yazıklar olsun!” HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu sert tepki gösterdi

Partisinin Batman’da düzenlediği “Aksa Tufanına Destek" mitinginde konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “İslam ülkelerinin idarecileri yani harekete geçirmeye çalıştığımız insanlar, hükümet ve kurumlar; kınadılar, talep ettiler, çağırdılar vurguladılar, teyit ettiler. FKÖ’YÜ yani Mahmud Abbas ve avanelerini Filistin halkının tek meşru temsilcisi ilan ettiler. Buradan yazıklar olsun diyoruz.” dedi.

“Yazıklar olsun!” HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu sert tepki gösterdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


HÜDA PAR Genel Başkanı Zekiraya Yapıcıoğlu, Batman’da düzenlenen “Aksa Tufanına Destek" mitinge katıldı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı’nın "Aksa Tufanına Destek" temasıyla düzenlediği mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.
Mitingde bir konuşma gerçekleştiren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın ancak 35 gün sonra biraraya gelmesini ve alınan kararları, konuşulan ifadeleri sert bir dille eleştirdi. Mahmud Abbas’ın Filistin’in tek meşru yönetimi olduğu ifadesine sert tepki gösteren Yapıcıoğlu, bu kararı alanlara “yazıklar olsun!” dedi.
İslam ülkelerinin yöneticilerine işgal rejimiyle ilişkilerini kesme çağrısında bulunan Yapıcıoğlu, halklara da idarecilerine somut adım attırabilmeleri için meydanları terk etmeme çağrısında bulundu.


Konuşmasına 37 gündür Gazze’de yaşanan katliamlara değinerek başlayan Yapıcıoğlu, Filistinlilerin şehid olduğunu ama dünyanın insanlığının öldüğünü belirttikten sonra şunları söyledi:


“7 Ekim sabahı bir tufan koptu. 7 Ekim sabahı Aksa Tufanı başladı. Şimdi birileri sanki bu 37 gündür yağan ölümün sebebi bu Aksa Tufanı adıyla başlatılan operasyonmuş gibi Siyonist vahşete akıllarınca avukatlık yapmaya onların cürümlerini hafifmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. 106 yıl önce 1917'de İngilizler Filistin’i işgal ettiğinden bu yana oradaki kardeşlerimiz rahat yüzü görmedi. 1948'de siyonizm devleti ilan edildikten sonra o güne kadar küçük küçük terörist gruplar tarafından yapılan zulümler artık sözüm ona devlet eliyle dah organize ve şiddetli bir şekilde yapmaya başlandı. 75 yıldır Filistin işgal altında. 56 yıldır Kudüs işgal altında. Mescid-i Aksa esir ve bu süre zarfında 100 binlerce Filistinli kardeşimiz şehadet mertebesine erişti. Sadece sonra 15 yılda şehadet şerbeti içen Filistinli kardeşlerimizin sayısı 130 binin üzerindedir. Ama onların üzerini örterek sanki 7 Ekim sabahı Aksa Tufanı başlamasa siyonistler çok barışçıl insanlarmış karıncayı bile incitmezmiş şimdiye kadar hiç cami, hiç hastane, hiç ambulans bombalamadılar hiç bebek öldürmediler gibi ‘bu zülmü meşru gösterme çabasındalar. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Siyonist katildir, işgalcidir, gasıptır. Oradaki Filistinli direnişçi kardeşlerimiz azizdir. Kendi vatanlarını kendi hürmetlerini ve aslında ümmetin izzetini müdafaa eden mücahitlerdir. Onlar haklıdır, direniş meşrudur. Dünyanın her yerinde her hukuk sisteminde her inançta işgale karşı direnmek meşrudur.”


“BİZ MAZLUMLARLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ, ZALİMİN ZULMÜNE BOYUN EĞMEYEN O AZİZLERİ TEBRİK EDİYORUZ”
HAMAS’ın cuma, cumartesi ve pazar günleri için tüm Müslümanlara ve özgür insanlara meydanları doldurma çağrısı yaptığını hatırlatan Yapıcıoğlu, HÜDA PAR olarak 5 haftadır ayakta olduklarını belirterek ardından, “Evet biz kıyamdayız. Biz bu Tufan’ın arkasındayız. Biz bu tufanı meşru görüyoruz. Siyonisti gasıp görüyoruz. Biz mazlumlarla dayanışma içerisindeyiz, zalimin zulmüne boyun eğmeyen o azizleri tebrik ediyoruz ve İnşallah elimizden ne geliyorsa o kardeşlerimiz için yapmaya hazırız mesajı vermek için bugün bu meydanı doldurduk.” dedi.
Batılı ülke yöneticilerinin katliamlara tepki vermek bir yana Siyonist vahşete destek ve cesaretlendirmek için elinden geleni yaptıklarını ifade eden Yapıcıoğlu, “Evet onlar iki yüzlüdür ama emin olun sadece siz ayakta değilsiniz doğusundan batısına bütün İslam ülkelerinde kardeşleriniz bacılarınız kıyamdadır. Sadece İslam dünyası değil Batı ülkelerinin başkentlerinde Siyonist esarete razı olmamış özgür insanlarda kıyamdadır. Eninde sonunda bu düzen değişecek. Mazlumlar topyekûn ayağa kalkacak ve bir gün mutlaka zalimler diz çökecek. İnşallah o günler yakındır. Bu yapılan insanlığa karşı bir suçtur, soykırımdır ve bunlar eninde sonunda hak ettikleri cezayı alacaklardır. Onun çabuklaşması için bizim de çabalarımızı artırmamız lazım.


“BU SAVAŞ HEPİMİZİNDİR”


Siyonistlerin savaşacak kadar cesur olmadığını ve sürekli sivilleri de yedikleri darbelerden ötürü katlettiklerini söyleyen Yapıcıoğlu, Filistin’de yaşanan savaşın cepheyi küçültmek için HAMAS-israil savaşı olduğunu söylediklerini belirterek “Hayır, bu siyonizmin bütün insanlığa açmış olduğu bir savaştır. Bu siyonist katillerin bütün Müslümanların kutsallarına yaptığı saldırıdır. Bu savaş hepimizindir. Bu kavga hepimizindir. Bu dava hepimizindir. O yüzden binlerce on bin kilometre ötedeki, insanlar ayağa kalkıyor; Kudüs’e Gazze’ye, direnişe selam gönderiyor.” ifadelerini kullandı.


Siyonist işgal rejimi tarafından saldırı altında ki Gazze’de hastanelerde yaşanan elektrik kesintisinden dolayı çok sayıda bebeğin öldüğünü söyleyen Yapıcıoğlu, “Daha dün basına düşen bir haber; elektrik yokluğundan dolayı hastanede yoğun bakımda olan 39 bebek öldü. Dün ilk defa denenen bir bomba herhangi bir patlayıcı taşımıyor. 1 metre uzunluğunda 6 tane bıçak ya da kılıç taşıyor. Atıldığında kalabalığın arasında döne döne insanları biçiyor. Atılan o bombalarla Filistinli kardeşlerimizin mübarek bedenleri paramparça oluyor.” şeklinde konuştu.


“ULUSLARARASI KURULUŞLAR VE İSLAM ÜLKELERİNDEN İDARECİLERİ TIPKI BİR STK GİBİ SADECE KINIYORLAR, TALEP EDİYORLAR, ÇAĞRIDA BULUNUYORLAR”


İslam ülkelerinin idarecilerinin STK gibi hareket etmelerine tepki gösteren Yapıcıoğlu, “Her türlü vahşeti işliyor ve bizler, sivil toplum, sivil insanlar, yüreği Gazze için yanan, yüreği orada katledilen bebekler için yanan, yüreği mazlumlar için yanan insanlar meydanlara toplanıyoruz.  Çağrıda bulunuyoruz, tel’in ediyoruz. İslam Ülkelerin idarecilerine ve diğer özgür insanlara, uluslararası kuruluşlara çağrıda bulunuyoruz. Toplanın, bir şeyler yapın, siyonistin anladığı bir tek dil vardır o da güçtür. Güçlerinizi birleştirin diyoruz. Biz yöneticileri harekete geçirmek için meydanlardayız. Biz safımızı, belli etmek için meydandayız. Biz onları harekete geçirmek için bağırıyoruz, sesimizi yükseltiyoruz, talep ediyoruz, kınıyoruz. Fakat maalesef uluslararası kuruluşlar ve İslam ülkelerinden idarecileri de tıpkı bir STK gibi sadece kınıyorlar, sadece talep ediyorlar, sadece çağrıda bulunuyorlar.” diye konuştu.


“EY PETROL VE GAZ KAYNAKLARININ ÜZERİNDE OTURAN İDARECİLER! DEYİN Kİ ŞU VAHŞET SONA ERİNCEYE KADAR PETROL VE DOĞALGAZI KESİYORUZ”


Yapıcıoğlu konuşmasının devamında Arap ülkelerinin yöneticilerinin çoğunun Siyonist rejimle aralarının iyi olduğunu ve bunun sebebinin de o liderlerin koltuklarını kaybetme korkusu ve halklarına sırtını dayamadıkları için olduğunu söyledi.
Yapıcıoğlu, “Fakat halkların sizinle problemi var. Çünkü sizin vahşetinizi görüyorlar, sizin ne yaptığınızı ve ne yapmaya çalıştığınızı gayet iyi görüyorlar. Biz de burada her ne kadar gönül rızasıyla yapmayacaklarını biliyor olsak da belki ayağa kalkan belki kıyama kalkan hakların baskısıyla buna ikna olurlar diye diyoruz ki, ey petrol ve gaz kaynaklarının üzerinde oturan ülkelerin idarecileri! çıkın en azından şöyle bir çağrıda bulunun. Deyin ki şu vahşet sona erinceye kadar. Bir ateşkes sağlanıp oradaki kardeşlerimizin ihtiyacı olan her şeyin serbestçe Gazze'ye girişine kadar petrol ve doğalgazı kesiyoruz. Hiç kimseye hiçbir siyoniste ve hiçbir siyonist desteğine bir varil petrol, 1 metreküp doğalgaz satmayacağız diye bir açıklamada bulunun. Çok mu zor Allah aşkına? Ey İslam ümmetinin içi yanan kıymetli evlatları yöneticilerinizi buna zorlamak için meydanları boş bırakmayın. Bildiğiniz bütün yol ve yöntemlerle onlara baskı kurun ve onlar İnşallah bir gün bu meydanların sesine kulak vermek zorunda kalacaklardır.” ifadelerini kullandı.


“ALLAH'IN İZNİYLE ÜMİTSİZLİK YOK. ZALİMLER MUTLAKA KAYBEDECEKTİR”


Tüm vatandaşlara Siyonist işgal çetesinin ve destekçilerinin ürünlerini boykot etmek için yapılan çağrılara kulak vermesini isteyen Yapıcıoğlu, kendileri dışındakileri merkep olarak gören Siyonistlere karşı kendilerini merkep görmeyen herkesi bir araya gelip antisiyonist blok oluşturmaya çağırdı.
Kendilerinin antiemperyalist ve antisiyonist olduğunu vurgulayan Yapıcıoğlu, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı:
“Kardeşlerim, biz bu zulme seyirci kalmayacağız. Bir tarafta zulmün her çeşidini yapmayı kendisine hak olarak gören öbür tarafta kendi izzetini, kendi evladını, kendi mukaddesatını ve kendi vatanını korumaya çalışan azizler olduğunda tarafsız kalmak cinayettir. Biz tarafsız değiliz. Tarafsız kalmak zalime destektir. Gücünü dağınıklığımızdan, birliğimizin olmayışından alan bu siyonistler inşallah yaptıkları zulümle, vahşetle uyuyan insanların da uyanmasına ve birliğin pekişmesine farkında olmasalar da inşallah oraya giden bir yolda hizmet ediyorlar. Allah'ın izniyle ümitsizlik yok. Zalimler mutlaka kaybedecektir. Oradaki siyonist varlık bölge barışının önündeki engeldir. Oradaki siyonist varlık, dünya barışına da en büyük tehdittir. İnşallah o birlik ve beraberlik olduğu gün Allah'ın izniyle Siyonistlerde kuyruklarını kısıp ya edepleriyle oturacaklar ya da oradan defolup gideceklerdir. En son oradaki katil sürüsü, bebek katili Siyonistlere sesleniyoruz. Ey Siyonist teröristler, korkun, titreyin! Öyle bir öfke birikiyor ki Allah'ın izniyle bu öfke şarktan garba öyle bir birikecek ki dağ gibi olacak. Sonra üzerinize öyle bir yağacak ki hep birlikte yok olacaksınız biiznillah. Sabırla cihada devam eden kardeşlerimize biz de buradan dualarımızı gönderiyoruz. İnşallah zaferiniz pek yakındır diyoruz. Oradaki kardeşlerimizin yaptığı çağrıyı bizde buradan tekrarlıyoruz. Soykırımı ve açlığı durdurun. Filistin için özgürlük diyoruz. Zafer inanalarındır.”
 

“Yazıklar olsun!” HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu sert tepki gösterdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.