Bir umre ve Dubai fenomeni daha

Bundan sadece 3 yıl önce, köy evinde ev hanımı olan ve malvarlığı bulunmayan Rabia Toprak adlı fenomen, Dilan Polat'tan sonra dikkatleri üzerine çekti! Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından Rabia Toprak'ın paylaşımlarını sildiği iddia edildi.

Bir umre ve Dubai fenomeni daha

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan ve Engin Polat çifti gündemdeki yerini koruyor. Yapılan açıklamalar ve paylaşılan fotoğraflarla gündem olan çift hakkında kara para aklama iddiasıyla soruşturma başlatılmış ve Dilan ile Engin Polat, 4 günlük gözaltı süresinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Soruşturmanın, çiftin komşularıyla kavgaya karışması üzerine yürütülen soruşturmaya bakan savcının, Dilan Polat'ın 'Günde 750 bin TL harcıyorum' ifadesini görmesiyle başladığı ortaya çıkmıştı.

DİLAN POLAT'IN ARKADAŞI DA İFADEYE ÇAĞRILDI

Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Altın paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dilan Polat'ın arkadaşı Nevra Bilem'in ifadeye çağrıldığı iddia edildi.

BİR UMRE VE DUBAİ FENOMENİ DAHA 

Son olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken fonomen Rabia Toprak'ın da paylaşımlarını sildiği iddia edildi. 2020 yılında bir köy evinde sadece ev yemekleri yapan ve hiçbir şeyi olmadığı belirtilen Toprak'ın 2021 yılında Dubai’ye gidip geldikten sonra büyük bir tekstil fabrikası atölyesi ve hesaplanamayacak kadar büyük bir mal varlığına sahip olduğu öne sürüldü.

2021 yılında Dubai ziyaretinden sonra büyük bir tekstil atölyesi kuran Rabia Toprak, kısa süre içerisinde miktarı hesaplanamayacak kadar malvarlığına sahip oldu. 

Bu tarihten sonra gösterişli bir hayat süren Toprak, aldığı arabaları, ofisleri, dükkanları ve evleri sosyal medyada paylaşmaya başladı. Ancak Dilan Polat vakası patlak verince sosyal medyadaki gösterişli videolarını silmeye başladı! 

UMREYE GİDİP NAMAZ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Sıfırdan başlayıp 3 yıl içerisinde ultra zengin olmayı başaran Toprak, umreye gitti, namaz kılarken fotoğraflar paylaştı ve Dubai'de lüks tatiller yaptı. Ayrıca lüks araçlarıyla olan videolarını da sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

Sosyal medyada Rabia Toprak ile ilgili iddialar gündem olurken bir kullanıcı "Şalvardan kürklü hayata geçiş" yorumunda bulundu.

Bir umre ve Dubai fenomeni daha

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.