Şanlıurfa’nın ilk kadın muhtarı olabilecek mi?

Şanlıurfa'da üç çocuk annesi Pınar Şeyhanlı, Cumhuriyet tarihinde hiçbir kadın muhtarın çıkmadığı Şanlıurfa’nın ilk kadın muhtarı olmak için kolları sıvadı. 25 yaşındaki Şeyhanlı, Karaköprü Doğukent Mahallesinde erkek rakiplerine karşı yarışıyor.

Şanlıurfa’nın ilk kadın muhtarı olabilecek mi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet tarihinde hiçbir kadın muhtarın çıkmadığı Şanlıurfa'da "Mahalleye kadın eli değsin" diyerek muhtarlığa adaylığını koyan Pınar Şeyhanlı, erkek rakiplerine karşı başarılı olmak için şimdiden çalışmalara başladı. 

Üç çocuk annesi 25 yaşındaki Pınar Şeyhanlı, 25 binden fazla nüfusu bulunan Doğukent Mahallesinin ilk kadın muhtarı olmak için kolları sıvadı.

Eşi ve ailesinin desteğini aldıktan sonra muhtarlık adaylığını açıklayan Pınar Şeyhanlı, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde aza ekibiyle çalışmalara başladı. 

Şimdiden sokak sokak dolaşmaya başlayan Şeyhanlı, en büyük desteği mahalledeki kadın seçmenlerden bekliyor. 

Pınar Şeyhanlı her fırsatta projelerini anlatıyor.

Çocukların güvenli ve eğlenceli şekilde zaman geçirebilecekleri alanlar yaratmak için çocuk parklarını artırmak için gayret göstereceklerini belirten Şeyhanlı, çöp konteynerlerinin mahallede yer altına alınmasını istiyor.

Mahallede kadın ve erkek taziye evi inşa edilmesine öncülük etmek isteyen Şeyhanlı, mahalleye ATM makinelerinin kurulması için çalışacağını söylüyor. 

Pınar Şeyhanlı, bir yandan Doğukent Mahallesinde sokaklarda karanlık tek bir nokta kalmaması için çabalayacağını belirtirken, bir yandan da mahalleye hastane yapılması için gerekli bütün başvuruları yapmak istiyor. 

Genç muhtar adayı ayrıca e-Muhtar uygulamasını aktif kullanarak mahallelinin elektronik ortamda yapmış olduğu tüm istek, talep, öneri ve şikâyetleri ivedilikle sonuçlandırmak amacında.

 

PINAR ŞEYHANLI KİMDİR?

3 Ağustos 1998 yılı Şanlıurfa/Suruç doğumluyum. 8 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğuyum. 2016 Yılında Elektrik Mühendisi Ali ŞEYHANLI ile tanışıp evlilikle taçlandırdık. Çok güzel 1 kız  2 de erkek evladı annesiyim. İlk ve Orta Öğretimini Ceylanpınar da bitirmiş, Lise Eğitimini ise Şanlıurfa Meslek Lisesi Elektrik Bölümü mezunu olup, Harran Üniversitesi Yüksek Okul'undan mezun oldum. Şuan Karaköprü Doğukent Mahallesinde mutlu bir şekilde hayatımı sürmekteyim. Eşimin destek vermesiyle farklı bir alanda bir kadının isteyince neler yapabileceğini, nelerin başarabileceğini göstermek adına Mahallemizde önümüzdeki dönem muhtar adayı oldum. Siz değerli Mahalle sakinlerinden özellikle kadın seçmenlerimizin desteğini bekliyorum.

Şanlıurfa’nın ilk kadın muhtarı olabilecek mi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.